ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ποια Κύπρια καλλονή πιθανολογείται πως θα είναι κριτής στο GNTM 5;

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται η παραγωγή του GNTM η οποία έστρεψε την προσοχή της και σε γνωστή Κύπρια καλλονή για τη θέση ενός εκ των κριτών

Γιώργος Γκαρακλίδης

Σε τεράστια εγρήγορση βρίσκεται ολόκληρη η ομάδα παραγωγής του φετινού Greece's Next Top Model το οποίο αναμένεται να βγει στον αέρα τον Σεπτέμβριο ενώ τα γυρίσματα δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει. 

Η παραγωγή είναι στη διαδικασία εξεύρεσης των ατόμων που θα καθίσουν στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής, μια χρονοβόρα διαδικασία εξ' όσων φαίνεται. 

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Τι λες τώρα», η παρουσιάστρια, Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε τα άτομα για τα οποία πιθανολογείται πως πέρασαν από τα δοκιμαστικά που έγιναν από την ομάδα της παραγωγής και μίλησε για μια Κύπρια. 

Συγκεκριμένα, η Μαρία Ηλιάκη έκανε λόγο για την Σοφία Χατζηπαντελή, τη γνωστή Ελληνοκύπρια μοντέλο η οποία έγινε γνωστή με΄σα από τις φωτογραφίσεις της και κυρίως λόγω της εμφάνισής της και τα μεγάλα της φρύδια. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by sophia (@sophiahadjipanteli)

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι από την Κύπρο, εργάζεται ως μοντέλο, κάνει μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό και διεκδικεί μια θέση στην κριτική επιτροπή του GNTM 5. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by sophia (@sophiahadjipanteli)

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Τι λες τώρα» και όλα όσα ειπώθηκαν για τη διαδικασία επιλογής:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS