ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Ποια επώνυμη Ελληνίδα είδε από κοντά την άμαξα της Meghan και του Harry;

Δέσποινα Άσπρου

Τα ταξίδια δεν έχουν τελειωμό για την γνωστή Ελληνίδα και πρώην παρουσιάστρια. Μετά το ξέγνοιαστο καλοκαίρι που πέρασε με την οικογένειά της στα ελληνικά νησιά, τα ταξίδια της στο Μιλάνο, στο Μόντε Κάρλο αλλά και στον Άκοβο της Αρκαδίας για τον λαμπερό γάμο της Μαριάς Μενούνος και του Keven Undergaro, η εν λόγω κυρία μπήκε ξανά στο αεροπλάνο! Ο λόγος για την Μαριέττα Χρουσαλά.

Η Μαριέτα, παρέα με την καταξιωμένη σχεδιάστρια μόδας Σήλια Κριθαριώτη και απ' ότι είδαμε στις φωτογραφίες που ανάρτησε με μια ακόμη φίλη τους, βρέθηκαν στην βρετανική πρωτεύουσα η οποία είναι σε Halloween mood και απόλαυσαν μοναδικές στιγμές. Η πρώην παρουσιάστρια και μοντέλο μόλις πάτησε το πόδι της στο Λονδίνο δεν δίστασε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το πόσο κρύο κάνει, μιας και ως κλασσική Ελληνίδα δεν είναι συνηθισμένη στο ψυχρό κλίμα.

Η Μαριέττα Χρουσαλά κατά την παραμονή της στο Λονδίνο δεν δίστασε να επισκεφτεί και ένα μουσείο της περιοχής με βασιλικές άμαξες. Όταν λοιπόν βρέθηκε εκεί, είχε την ευκαιρία να δει από κοντά στην άμαξα του Ascot, δηλαδή την άμαξα όπου η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έκαναν τον γύρο του Windsor και χαιρέτησαν τα πλήθη αμέσως μετά τον εντυπωσιακό τους γάμο, τον περασμένο Μάιο.

Δες το βίντεο που ανάρτησε η Μαριέττα:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση