ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: shirt dress και λευκά sneakers
 

«Πληρωμένη» απάντηση της Μουτίδου στην Λατινοπούλου

Δείτε το σχετικό βίντεο.

newsroom must

Ξεσπά σύσσωμη η Ελληνική showbiz, μπροστά στα «έκτροπα» που βγήκαν από το στόμα της νεαρής πολιτεύτριας της Ν.Δ, Αφροδίτης Λατινοπούλου, μαζί τους και η γνωστή για την κοινωνική της ευαισθησία Σοφία Μουτίδου.

Τα είπε όλα, έξω από τα δόντια, η ηθοποιός ανεβάζοντας ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, περίπου 7 λεπτά, επιστρατεύοντας το καυστικό της χιούμορ και την ατάκα της που «σκοτώνει», σχολιάζοντας τα όσα ειπώθηκαν.

Να θυμίσουμε ότι η Λατινοπούλου είχε πει, «Η αξύριστη γυναικεία μασχάλη ως νέο "πρότυπο" ομορφιάς που προσπαθούν να μας επιβάλλουν. Πρόκειται για τις περιβόητες φωτογραφίες γυναικών, οι οποίες αναδεικνύουν τα τριχωτά σημεία του σώματός τους, αφήνουν τρίχες στα πόδια και τα φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους. Και αναρωτιέμαι στους άνδρες προφανώς μπορεί να μην αρέσουν, ή να αρέσουν. Εγώ που είμαι γυναίκα αισθάνομαι άβολα νιώθω ντροπή και απεχθάνομαι να βλέπω τέτοιες φωτογραφίες. Είμαι γυναίκα δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω. Δεν καταλαβαίνω, αφού- το αγαπάς τόσο πολύ το αξύριστο πόδι σου εγώ γιατί πρέπει να το δω; Γιατί προσπαθείς να μου περάσεις ότι όλο αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο και φυσιολογικό. Δεν είναι. Είναι άσχημο. Και βλέπουμε από την άλλη τους άνδρες να γέρνουν προς την γυναικεία φύση. Ξυρίζονται παντού, βάφονται, φοράνε ολοένα και περισσότερο γυναικεία ρούχα. Γενικότερα κάνουν πράγματα που συνήθως κάνουν οι γυναίκες. Από την άλλη οι γυναίκες γέρνουν προς τους άνδρες. Μένουν αξύριστες, προβάλλουν το ότι είναι αξύριστες, ντύνονται με oversized ρούχα, που πολλές φορές είναι ανδρικά ρούχα και όλο αυτό θέλουν να δείξουν ότι είναι φυσιολογικό; Δεν είναι. Είναι αποκρουστικό και για τις γυναίκες και για τους άνδρες. Μία νοσηρή μειοψηφία που δεν θα καταφέρει να αλλάξει στην πλειοψηφία τα πρότυπα ομορφιάς, ούτε το φυσιολογικό που έχουμε μάθει έως τώρα. Εμείς θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε αυτά που πιστεύαμε. Και όσοι μιλούν για υποτιθέμενη εξέλιξη, ας κάτσουν να ξανασκεφτούν τι σημαίνει εξέλιξη γιατί αυτό που αναδεικνύουν δεν είναι εξέλιξη, είναι η εποχή των σπηλαίων. Γιατί τότε ήταν η τελευταία φορά που μια γυναίκα δεν περιποιούταν τον εαυτό της».

Απολαύστε την Μουτίδου στο πιο κάτω βίντεο:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sofia Moutidou (@sofia_moutidou)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση