ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Πλάτες έξω!!!

Οι πανέμορφες κυρίες που πέρασαν από το red carpet των Gliss Style Awards, επέδειξαν με χάρη τα καλλίγραμμα σώματα και τις γκλαμουράτες ενδυμασίες τους. Οι δαντέλες, οι διαφάνειες και τα υπέροχα gowns δεν είχαν να ζηλέψουν τίποτα από τις εμφανίσεις celebrities των Golden Globes. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν οι… σέξι πλάτες, που φανερώνονταν μέσα από τα αέρινα φορέματα. Πάρτε μια ματιά και εμπνευστείτε!

Η Ramona Filip Τορναρίτη μας κέρδισε με το υπέροχο look της, με μάξι δική της δημιουργία και καταπληκτικό μακιγιάζ, ενώ η πιο ναζιάρα παρουσιάστρια της τηλεόρασης, Χριστιάνα Αριστοτέλους, συνδύασε το μάξι φόρεμά της που έφερε την υπογραφή της σχεδιάστριας Pavlina Nicolaou Zed με Chanel 2.55 chain bag.

                             Ramona Filip Τορναρίτη                                                        Χριστιάνα Αριστοτέλους

Η Αφροδίτη Μουρούτη πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με pencil φόρεμα και κατακόκκινα pumps, ενώ με το σωστό hairstyling ανέδειξε τη sexy πλάτη της. Η Στάλω Ηλία προτίμησε δική της δημιουργία, συνδυάζοντάς τη με clutch bag και ελαφρύ σινιόν. Super!

                                   Αφροδίτη Μουρούτη                                                                         Στάλω Ηλία

Η παρουσιάστρια του Mega, Γωγώ Αλεξανδρινού, και η βοηθός αρχισυντάκτρια του Beautiful People, Έλενα Αποστόλου, επέλεξαν δημιουργίες Stalo Elia. Η Γωγώ Αλεξανδρινού φωτογραφήθηκε κρατώντας Gucci clutch bag, ενώ η Έλενα Αποστόλου με vintage clutch bag.

   

                          Γωγώ Αλεξανδρινού                                                                        Έλενα Αποστόλου           

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X