ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Πετύχαμε γνωστή παρέα ηθοποιών στις πρόβες

Μαζί πέτυχε ο φωτογραφικός φακός γνωστούς ηθοποιούς και μουσικούς λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στο Blinkers club στη Λευκωσία. Πρόκειται για τους Πάνο Μακρή, Βασιλική Διαλυνά, Πέννυ Φοινίρη, Παναγιώτη Λάρκου, Γιώργο Κυριάκου και Ηλιάνα Κάκουρα. Τι ετοιμάζουν;

Όπως μάθαμε οι ηθοποιοί βρέθηκαν εκεί για την τελική τους πρόβα για την παράσταση «Εκεί εκεί στην Κόλαση», η οποία επιστρέφει επί σκηνής.

Μετά την επιτυχία που έκανε την περασμένη σεζόν, το θεατρικό έργο έρχεται για να μας χαρίσει στιγμές άφθονου γέλιου.  Όλα αυτά για έξι μόνο βραδιές που μας ταξιδεύουν σε ένα ξεκαρδιστικό επιθεωρησιακό καμπαρέ βασισμένο στις τεχνικές του physical theatre με ζωντανή "ροκ" μουσική.

Οι μεταφορικές διδαχές του Χριστού και των Αποστόλων, η Χριστιανική αγάπη και καταπίεση, ο φόβος για τη μετά θάνατο ζωή παρουσιάζονται και ανατρέπονται από αλλόκοτες φυσιογνωμίες και παραμορφωμένα σώματα τα οποία υπηρετούν το εξωπραγματικό, τον τρόμο και την υπερβολή.

Τα μάτια όλων είναι στραμμένα στην αποψινή πρεμιέρα της παράστασης που έχει προγραμματιστεί για τις οκτώ και μισή το βράδυ. Παραστάσεις θα δοθούν επίσης στις  12, 17, 19, 24 και 26  Φεβρουαρίου.

Χορηγοί επικοινωνίας της παράστασης είναι το Beautiful People και το Love Fm 100.7, 88.7 & 108.0.

 

 


 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X