ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Πέτρος Φιλιππίδης: Πουλάει το σπίτι του και μετακομίζει από την Αθήνα

Η επόμενη μέρα που ξημέρωσε για τον Πέτρο Φιλιππίδη συμπεριλαμβάνει τη μετακόμισή του από την Αθήνα, μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση.

Η επόμενη μέρα που ξημέρωσε για τον Πέτρο Φιλιππίδη συμπεριλαμβάνει τη μετακόμισή του από την Αθήνα, μετά τις δηλώσεις για παρενόχληση από την Άννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Ελένη Δροσάκη που τον κατήγγειλαν στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Οι γυναίκες ζητούν από το Πειθαρχικό Συμβούλιο τη διαγραφή του και του καταλογίζουν "σοβαρές πράξεις αντισυναδελφικής κι αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς που προσέβαλαν την γενετήσια αξιοπρέπειά τους" τον βρήκε εκτός τηλεόρασης με την ΕΡΤ να παίρνει την απόφαση να διακόψει μαζί του τη συνεργασία τους στη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο αλλά και την "εξαφάνισή του" από το σποτ της Digea.

Μετακόμιση από την Αθήνα
Σύμφωνα με πληροφορίες του TheTOC, ο Πέτρος Φιλιππίδης αποφάσισε να φύγει από την Αθήνα. Συγκεκριμένα ήδη οργανώνει την πώληση του σπιτιού του στο Ψυχικό, ενώ θα μετακομίσει με την οικογένειά του στα Γιάννενα όπου διαθέτει σπίτι, προφανώς μέχρι να κοπάσει ο θόρυβος αλλά και για να αποφύγει φωτογράφους και δημοσιογράφους. Η είδηση της εγκατάστασή του στα Γιάννενα έρχεται και σε συνέχεια της λήξης όπως όλα δείχνουν της συνεργασίας του μετά από είκοσι χρόνια με τον θεατρικό επιχειρηματία Κάρολο Παυλάκη.

Όπως εύστοχα είπε άνθρωπος που βρίσκεται στον κύκλο των θεατρικών επιχειρήσεων "Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας λαϊκός καλλιτέχνης και ο κόσμος θα τον τιμωρήσει, αφού ταυτίστηκε με την έννοια της παρενόχλησης. Κάθε θεατής θα σκέφτεται ότι έχει παιδί", είπε.

Η πώληση του σπιτιού και η μετακόμιση
Η πώληση του σπιτιού θα είναι άμεση όπως όλα δείχνουν και με αυτή την κίνηση ο Φιλιππίδης αφήνει το μόνο -κατά δήλωσίν του- περιουσιακό στοιχείο που έχει στην Αθήνα.

Όπως είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του "Ζούσαμε μια καλή ζωή και πληρωνόμασταν καλά. Από το θέατρο, βέβαια, για να το ξεκαθαρίσουμε, δεν γίνεται κανείς πλούσιος, η τηλεόραση έκανε τη διαφορά στα οικονομικά μας. Με δεδομένο ότι δεν είχαμε κάποια εικόνα αυτής της απότομης μεταστροφής του κλίματος, όσο καλό κουμάντο και να έκανες, αν δυο χρόνια μείνεις εκτός τηλεόρασης, τα έτοιμα έχουν φαγωθεί…..

Ένα σπίτι κι ένα αυτοκίνητο έχω όλο κι όλο. Αυτά προσπαθώ να διατηρήσω. Και το αυτοκίνητο μάλιστα όχι. Δεν με ενδιαφέρει. Θα το δώσω. Έχω καταθέσει πινακίδες" είχε πει ανάμεσα σε άλλα προκαλώντας πολλά χαμόγελα, ενώ σε άλλη δήλωσή του είχε πει ότι εκείνος δε θα πήγαινε να δουλέψει για 800 ευρώ.

Η απόφαση να απομακρυνθεί
Με την κατάσταση να γίνεται πολύ πιεστική τις προηγούμενες ημέρες, πριν μια εβδομάδα ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη στο νοσοκομείο Υγεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης πέρασε εκέινη τη μέρα ατέλειωτες ώρες στο τηλέφωνο με φίλους του, προσπαθώντας να διακρίνει τι μέλλει γενέσθαι σε ότι αφορά την περίπτωσή του. Τελικά όμως δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τον θόρυβο που προκάλεσε με το εξώδικό του και τα όσα ακολούθησαν τις επόμενες ημέρες. Μάλιστα την Τετάρτη καλά ενημερωμένες πηγές κάνουν λόγο για μια ένταση κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της δημοφιλούς σειράς "Χαιρέτα μου τον πλάτανο", με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, σύζυγο της Λένας Δροσάκη.

Η οικογένειά του εξέδωσε ανακοίνωση και όχι το νοσοκομείο γεγονός που έκανε πολλούς να μιλούν για "θρασύδειλη συμπεριφορά" του που επιδιώκει τη συμπάθεια από την κοινή γνώμη.

"Είναι η τρίτη ημέρα εδώ στο νοσοκομείο για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Συνεχίζονται οι εξετάσεις, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικό. Εκτός απροόπτου, ο ηθοποιός θα πρέπει να μείνει εδώ για ακόμη ένα 24ωρο Δεν πρόκειται να βγει κάποιο ιατρικό ανακοινωθέν ή δελτίο Τύπου, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις", είπε ο ρεπόρτερ της εκπομπής το Πρωϊνό, ενώ η οικογένειά του γράφει στο ανακοινωθέν της "Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη σήμερα το απόγευμα εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ιατρούς και θα αναμένουμε τη γνωμάτευσή τους. Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που δεχόμαστε. Η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη".

Η απόφαση να αφήσει την Αθήνα προφανώς έχει παρθεί για να προστατεύσει την οικογένειά του, ενώ άλλες πληροφορίες θέλουν να υποστηρίζει ότι "άλλοι κρύβονται πίσω από την διαπόμπευσή του".

thetoc.gr

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X