ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης έφτασαν μαζί στο δικαστήριο

Μεταφέρθηκαν μαζί στο δικαστήριο οι ηθοποιοί Δημήτρης Λιγνάδης και Πέτρος Φιλιππίδης.

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, οι δύο ηθοποιοί Πέτρος Φιλιππίδης και Δημήτρης Λιγνάδης που έχουν καταγγελθεί για σεξουαλικά εγκλήματα, έφτασαν μαζί στο δικαστήριο, λίγο μετά τις 8.30 το πρωί της Παρασκευής 1ης Απριλίου, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, κατηγορείται για έναν βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δύο απόπειρες. Η δίκη συνεχίζεται κεκλεισμένων των θυρών και αναμένεται να ξεκινήσει με την εξέταση από τους συνηγόρους Πολιτικής Αγωγής και υπεράσπισης της γυναίκας που σύμφωνα με τη δικογραφία υπέστη βιασμό κατ’ εξακολούθηση το 2008.

Σύμφωνα με όσα έχει ισχυριστεί η μάρτυρας, ο κατηγορούμενος, της επιτέθηκε σεξουαλικά μέσα στο καµαρίνι του θεάτρου «Ήβη», όπου είχαν συναντηθεί για επαγγελματικούς λόγους ενώ έχει ισχυριστεί πως τρεις μήνες νωρίτερα από αυτό το περιστατικό είχε προηγηθεί και πάλι σεξουαλική επίθεση από τον ηθοποιό σε γραφείο θεατρικής εταιρείας. Η γυναίκα ξεκίνησε να καταθέτει χωρίς δημοσιότητα κατά την προηγούμενη δικάσιμο, μετά την αποδοχή από το δικαστήριο του αιτήματος που υπέβαλε η ίδια καθώς και μία ακόμη από τα τρία φερόμενα θύματα.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αρνείται τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος πως οι καταγγέλλουσες έχουν στόχο την προσωπική τους προβολή δια της συκοφάντησης του ίδιου.

Η δίκη του Φιλιππίδη συμπίπτει να διεξάγεται σε διπλανή αίθουσα από αυτήν που συνεχίζεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη η οποία προχωρά με την εξέταση του δεύτερου άντρα που καταγγέλλει τον καλλιτέχνη για βιασμό.

Αναφορικά με τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη σήμερα 1η Απριλίου, θα καταθέσει ο 25χρονος, που φέρεται να είναι το δεύτερο θύμα βιασμού του σκηνοθέτη όταν ήταν σε ηλικία 17 ετών.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση