ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Πέτρος Φιλιππίδης: Απαντά με εξώδικο στις καταγγελίες

''Ψευδείς και συκοφαντικούς'' χαρακτηρίζει τους ισχυρισμούς

newsroom must

Με εξώδικο απάντησε ο Πέτρος Φιλιππίδης στον δικηγόρο Γιώργο Γεράρη, ο οποίος κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό ενός ηθοποιού επί δύο συνεχόμενα χρόνια.

Ο ηθοποιός τον κατήγγειλε για επαναλαμβανόμενους ξυλοδαρμούς ενώ ο συνήγορος του ηθοποιού μιλώντας στο MEGA περιέγραψε πως τον χτυπούσε ακόμα και με τηλέφωνο.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης στο εξώδικο που απέστειλε χαρακτηρίζει τους ισχυρισμούς του δικηγόρου κ. Γεραρή "ψευδείς και συκοφαντικούς".

Ο ίδιος στο εξώδικο τονίζει πως ουδέποτε χρησιμοποίησε ποτέ θεατρική σκηνή ή κάποιο έργο για να ασκήσει οποιασδήποτε μορφής βία και ζητά από τον δικηγόρο να ανακαλέσει τους ισχυρισμούς μέσα σε τρεις ημέρες.

"Ο πελάτης μου έπαθε θλάση από τα χαστούκια του Φιλιππίδη"
O δικηγόρος Γιώργος Γεραρής, συνήγορος των κ.κ. Δούκα, Αναστασοπούλου, Παπαχαραλάμπους και Δροσάκη, αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης στο MEGA μια ακόμη καταγγελία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη από ηθοποιό που δεν θέλει να αποκαλύψει το όνομά του.

Σε μία από τις σκηνές της παράστασης "Φον δημητράκης" ο Πέτρος Φιλιππίδης έσπρωξε και χαστούκισε συνάδελφο του για τις ανάγκες του ρόλου. Ωστόσο έξι χρόνια μετα ο δικηγόρος του ηθοποιού Γιώργος Γεραρής κατήγγειλε στην εκπομπή Κοινωνία ώρα Μέγκα τον ξυλοδαρμό του ηθοποιού για δύο συνεχόμενα χρόνια πάνω στη σκηνή αλλά και στα καμαρίνια.

"Το ξύλο δεν ήταν θεατρικό ξύλο, αλλά κανονικό ξύλο. Τον χτυπούσε με ένα τηλέφωνο στους ώμους και μετά του έδινε χαστούκια. Μετά από λίγο καιρό συνέχισε με τα χέρια του. Με δυνατά χαστούκια, ή με χτυπήματα στους ώμους και την πλάτη με τα χέρια του".

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Φιλιππίδης πρότεινε ένα μικρό ρόλο στον ηθοποιό. Τον ενημέρωσε μάλιστα ότι θα "τρώει ξύλο" και η αμοιβή του θα ανέρχονταν σε 480 εύρω το μήνα.

"Όταν έβαλε τα επιθέματα, εξόργισε τον κ. Φιλιππίδη, που άρχισε να τον χτυπάει με περισσότερη δύναμη. Τον τελευταίο μήνα των παραστάσεων του έριξε μια γονατιά στη μέση, τελείως εκτός σεναρίου και σκηνοθεσίας, και ο εντολέας μου έπαιξε το υπόλοιπο των παραστάσεων σχεδόν κουτσός. Τον είχε σαν σάκο του μποξ, ανάλογα με τις διαθέσεις του."

Η κακή οικονομική κατάσταση του ηθοποιού, όπως υποστηρίζει ο Γιώργος Γεραρής τον ανάγκαζε να παραμένει στη θέση του και να δέχεται τον ξυλοδαρμό από το σκηνοθέτη. Στο τέλος της δεύτερης σεζόν, όμως, η κατάσταση ξέφυγε.

"Ο εντολέας μου φώναξε ότι αυτό δεν θα περάσει έτσι, και τότε ο κ. Φιλιππίδης τον πλάκωσε στο ξύλο. Έχουμε εννιά μάρτυρες. Σχεδόν όλος ο θίασος ήταν μπροστά. Μπήκαν στη μέση οι συνάδελφοί του και τον έσωσαν τον εντολέα μου."

Όπως ανέφερε ο κ.Γεραρής ο ηθοποιός πήγε στα επείγοντα νοσοκομείου δύο φορές και η διάγνωση ήταν θλάση και φλεγμονή. Παρών στο απίστευτο περιστατικό ξυλοδαρμού στα καμαρίνια ήταν ο ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης που μίλησε στο MEGA.

"Υπήρξε μια ανεξήγητη για τους υπόλοιπους έκρηξη του Φιλιππίδη, του Πέτρου, ο οποίος επετέθη στον… και χάριν στην παρέμβαση των υπολοίπων τον σταματήσαμε για να μην συμβούν τα χειρότερα. Σκοπεύετε να καταθέσετε εάν χρειαστεί, αν χρειαστεί βεβαίως εννοείτε, δεν μπορώ να κρύψω την αλήθεια".

Ο ηθοποιός σοκαρισμένος επικοινώνησε με το δικηγόρο του λέγοντας πως θέλει να αποχωρήσει από την παράσταση όμως λόγω του ότι ήταν η τελευταία εβδομάδα των παραστάσεων παρέμεινε γιατί θα μπορούσε να κατηγορηθεί για διαφυγόντα κέρδη. Το κανάλι προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του κυρίου Φιλιππίδη, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X