ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες και sneakers μαζί με μια oversized τσάντα ώμου
 

Πέφτει η θερμοκρασία τις επόμενες μέρες

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος

Η σχετικά θερμή αέρια μάζα, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί από την Πέμπτη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και το πρωί στα ανατολικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα προσήνεμα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τις μεταμεσονύκτιες ώρες αναμένεται τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως σε ανατολικές περιοχές του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, αρχικά ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευμα τοπικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή, στα ορεινά ή και στο εσωτερικό. Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αυξημένες νεφώσεις, το μεσημέρι και το απόγευμα, πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή, στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Τετάρτη, στα ορεινά και στο εσωτερικό, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται περαιτέρω αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, στα ορεινά και στο εσωτερικό, ενώ στα παράλια μικρή πτώση, για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, στα ορεινά και στο εσωτερικό και λίγο πιο κάτω στα παράλια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση