ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Παύλος Χαϊκάλης: Κατατέθηκε στο ΣΕΗ η καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή για σεξουαλική παρενόχληση

Επίσημη καταγγελία στο ΣΕΗ (Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών) κατά του Παύλου Χαϊκάλη έκανε η Κύπρια ηθοποιός

newsroom must

Λίγες μέρες μετά την έκταση που πήρε η αποκάλυψη για την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη η Ηλιάνα Αραβή από τον Παύλο Χαϊκάλη, όταν ήταν ακόμη φοιτήτρια, η ίδια προχώρησε -όπως αναφέρει ο Alpha- και σε επίσημη καταγγελία στο ΣΕΗ.

Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με την ηθοποιό κάποια στιγμή εκείνος εκδήλωσε το φλερτ του το οποίο ήταν στην αρχή διακριτικό, και έπειτα έγινε επίμονο και μάλιστα όπως αναφέρεται στην καταγγελία της ηθοποιού, «το φλερτ κλιμακώθηκε αγγίζοντας τα όρια της σεξουαλικής παρενόχλησης». Μπαίνοντας σε λεπτομέρειες η Αραβή είπε πως μετά από οντισιόν που την προέτρεψε να πάει, επικοινώνησε μαζί της τηλεφωνικό και με άκρως περίεργο τρόπο. «Μετά από την πάροδο ολίγων ημερών, μου τηλεφώνησε δηλώνοντάς μου ότι αυτοϊκανοποιείται κάνοντας χρήση ρυπαρής και χυδαίας γλώσσας σεξουαλικού περιεχομένου ζητώντας μου επιμόνως να μετέχω σε αυτόν τον ιδιότυπο διάλογο. Ούσα σοκαρισμένη προσπάθησα να τον μεταφέρω στην τάξη λέγοντάς του ότι τον βλέπω σαν μπαμπά μου και ακολούθως διέκοψα την τηλεφωνική επικοινωνία».

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως ο Παύλος Χαϊκάλης μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» δήλωσε: «Όποιος έχει κάτι ας κάνει μια καταγγελία στο σωματείο. Μέχρι στιγμής εγώ σταυρώνομαι για πράγματα για τα οποία δεν είμαι κατηγορούμενος. Φωτογραφήθηκα και βγήκα γιατί δεν φοβάμαι. Δεν υπάρχει καταγγελία. Εγώ αυτή τη στιγμή σταυρώνομαι από τα μέσα, για κάποια πράγματα για τα οποία δεν υπάρχει καταγγελία. Βγήκα ευθαρσώς να αναφέρω χωρίς να προσβάλλω κανέναν» ενώ πριν από μερικές μέρες, είπε δημόσια πως ό,τι έκανε το έκανε επειδή ήταν ερωτευμένος με την Ηλιάνα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση