ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Πασχάλης Τερζής: Μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο μετέβη ο λαϊκός τραγουδιστής

Ο Πασχάλης Τερζής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ανακοίνωσαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» και συγκεκριμένα η δημοσιογράφος Νάντια Αλεξίου, μια είδηση που διέκοψε την κανονική ροή της εκπομπής. 

«Μια έκτακτη είδηση της τελευταίας στιγμής από τη Θεσσαλονίκη. Εισήχθη σε ιδιωτικό θεραπευτήριο ο τραγουδιστής κύριος Τερζής. Συνοδεύεται από τη σύζυγό του. Είναι σε καλή γενικά κατάσταση. Πρόκειται για μια έκτακτη εισαγωγή. Για ό,τι νεότερο θα ενημερώσουμε και πάλι» ανέφερε η δημοσιογράφος.

Οι εμφανίσεις του λαϊκού τραγουδιστή είναι ελάχιστες καθώς προτιμάει να μην βγαίνει δημόσια και να περνάει χρόνο με τα αγαπημένα του άτομα. 

Μόλις πρόσφατα, παρευρέθηκε σε φιλικό αγώνα των βετεράνων του Ηρακλή και της Νίκης Πολυγύρου στη Χαλκιδική κι εκεί έβγαλε χαμογελαστός, φωτογραφίες με τους παίκτες των δύο ομάδων

«Φιλική αναμέτρηση έδωσαν οι παλαίμαχοί μας, με την ομάδα του Ηρακλή, στη Λακκιά Θεσσαλονίκης, ενώ με την παρουσία του τίμησε την συνάντηση ο ανυπέρβλητος Πασχάλης Τερζής» έγραψαν στη δημοσίευση που έκανε η ομάδα Νίκης Πολυγύρου:

Δείτε την είδηση από την εκπομπή «Super Κατερίνα»:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση