ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Παραμυθούπολη Λευκωσίας 2018: Οι πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες ημέρες είναι εδώ

Όπως κάθε χρόνο, ο Άη Βασίλης θα αφήσει για λίγο το Ροβανιέμι και θα επισκεφθεί τους φίλους του στην Παραμυθούπολη Λευκωσίας, παρέα με τους πολύτιμους βοηθούς του και φορτωμένος με δώρα. O Άη Βασίλης λοιπόν έρχεται και είναι έτοιμος να μοιράσει δώρα και να φωτογραφηθεί μαζί σας. Μην τον χάσετε την Τετάρτη 12, την Παρασκευή 14 και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου. Θα σας περιμένει στην Παραμυθούπολη Λευκωσίας!

Δεκάδες σπιτάκια με κάθε λογής λιχουδιές από όλο τον κόσμο γεμίζουν και πάλι την Παραμυθούπολη με λαχταριστές μυρωδιές, ενώ οι φετινές δραστηριότητες θα σας καταπλήξουν: ξυλοπόδαροι, μπαλονοκατασκευές, ταχυδακτυλουργοί, θεατρικό παιχνίδι, ακροβατικά και χορευτικά shows! Επιπλέον κάθε επισκέπτης θα μπαίνει σε κλήρωση για ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο Ford Fiesta που αναζητά τον τυχερό οδηγό του.

Το χριστουγεννιάτικο κλίμα φέτος απογειώνουν οι δημοφιλέστεροι καλλιτέχνες που και φέτος θα μας διασκεδάσουν καθόλη τη διάρκεια των γιορτών. Μετρήστε μαζί μας αντίστροφα για τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες ημέρες που θα ζήσουμε και φέτος στην Παραμυθούπολη της Λευκωσίας.

Αυτή την Παρασκευή στις 20:00 υποδεχόμαστε τον Βαγγέλη Κακουριώτη!
Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ για όλους.


Για το πρόγραμμα της Παραμυθούπολης, τις συναυλίες και το ωράριο μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε τη σελίδα της Παραμυθούπολης στο Facebook με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε να ξέρετε!

Χρυσός Χορηγός Ελληνική Τράπεζα
Μέγας Χορηγός Cablenet
Επίσημος αερομεταφορέας Blue Air
Χορηγοί: ΠΑΡΚΟ ΠΑΛΙΑΤΣΟ, Ford, Ελληνικά Πετρέλαια ΕΚΟ, GAP VASILOPOULOS, EASTPAK, σοκολάτες ΙΟΝ, Giant snack , χυμοί Fontana, Baileys, ΦΟΥΡΝΟΙ ΖΟΡΠΑΣ, Προϊόντα γενικού Καθαρισμού Primo, Εταιρία Α/φοι Λανίτης, mega toys ltd, Γρηγορίου kids.

Χορηγός Επικοινωνίας Love Fm 100.7

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
Η Παραμυθούπολη Χριστουγεννων χαρίζει σ’ ένα μεγάλο τυχερό ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο Ford Fiesta, μια προσφορά από την εταιρεία Michaels Automotives LTD.

Τα καθαρά έσοδα από τα μηνύματα σας θα δοθούν στο σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα».

Στείλτε μήνυμα στο 2727 με την ένδειξη ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ - FORD και το ονοματεπώνυμό σας για να μπείτε στην κλήρωση

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση