ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

Παραμένει το τσουχτερό κρύο και σήμερα

Kαταιγίδες και σφοδροί ανέμοι στο μενού του καιρού

Κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία. Σύμφωνα με την προειδοποίηση, συνδυασμός βροχών και πιθανό μεμονωμένων ισχυρών καταιγίδων αναμένεται να επηρεάσει πρόσκαιρα την περιοχή. Η συνολική βροχόπτωση δυνατό τοπικά να ξεπεράσει τα 55 χιλιοστά το εικοσιτετράωρο. Ισχυροί μέχρι σφοδροί νοτιοδυτικοί άνεμοι εντάσεως 6 με 7 μποφόρ με ριπές που θα φτάνουν τοπικά μέχρι 8 μποφόρ αναμένεται να επηρεάσουν κυρίως τα προσήνεμα παράλια. Η προειδοποίηση θα τεθεί σε ισχύ στη 13:00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 21:00 το βράδυ.

Αναλυτικά η πρόγνωση

Χαμηλή πίεση θα επηρεάσει πρόσκαιρα την περιοχή, ενώ αύριο αναμένεται ψυχρή αέρια μάζα.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος, για να καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος, με βροχές στις περισσότερες περιοχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά θα χιονίζει κατά διαστήματα. Τα φαινόμενα ενδέχεται κατά διαστήματα να είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, αρχικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, αλλά αργότερα ισχυροί και στα προσήνεμα μέχρι σφοδροί, 6 με 7 μποφόρ με ριπές που θα φτάνουν μέχρι τα 8 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, αλλά σταδιακά θα καταστεί ταραγμένη μέχρι κυματώδης και τοπικά στα προσήνεμα κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα παρατηρείται παγετός.

Απόψε, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αλλά σταδιακά τα φαινόμενα θα καταστούν τοπικά και αργότερα μεμονωμένα. Στα ορεινά και αργότερα πιθανό τοπικά στα ημιορεινά αναμένεται κατά διαστήματα χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως βόρειοι, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι κυματώδης για να καταστεί αργότερα λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα προσήνεμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στον 1 βαθμό στο εσωτερικό, γύρω στους 3 στα παράλια και στους μείον 6 στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά, στα ορεινά, στα ημιορεινά και αργότερα στο εσωτερικό αναμένεται να παρατηρείται παγετός.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και ψυχρός, ενώ αρχικά ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, καθώς και χιονόπτωση στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση, για να κυμανθεί αισθητά πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Πέμπτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Το ύψος του χιονιού στην πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 9 εκατοστά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση