ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Παραιτήθηκε μέλος από την δικηγορική ομάδα του συζυγοκτόνου στα Γλυκά Νερά

Όλες οι πληροφορίες.

newsroom must

Συνεχής είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μετά και την ομολογία του δεύτερου.

Ο ίδιος βρέθηκε στον ανακριτή για δεύτερη φορά, σήμερα το πρωί (22/06) για να καταθέσει την απολογία του, ενώ κρατείτε στην ΓΑΔΑ μέχρι την ακρόασή του, μεταφερόμενος κάτω από μεγάλη αστυνομική συνοδεία και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες που φθάνουν από τα ελλαδικά μέσα, αφορούν ένα από τα μέλη της δικηγορικής ομάδας του, να αποχωρούν από την υπόθεση. Ο λόγος αφορά τον κύριο Βασίλη Σπύρου, που είπε –κατά την διάρκεια που ο πιλότος μεταφερόταν στον ανακριτή- «Δεν επιθυμώ να ασχοληθώ περαιτέρω με την υπεράσπιση αυτής της υποθέσεως, σε κανένα σκέλος της, για προσωπικούς λόγους… Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλο το χρόνο και τη συνεργασία».

Ξεκαθαρίζοντας ότι, «Είναι προσωπικοί οι λόγοι, και σήμερα ένας άνθρωπος περνάει από τον ανακριτή, και κρίνεται το μέλλον ενός μωρού. Οπότε οι προσωπικοί δικοί μου λόγοι δεν έχουν καμία σημασία».

Να θυμίσουμε ότι ο Αναγνωστόπουλος κατηγορείται για δύο κακουργήματα, ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση (της 20χρονης συζύγου του Κάρολαϊν) και θανάτωση ζώου, και δύο πλημμελήματα, ψευδή κατάθεση κάτ’ εξακολούθηση και ψευδή καταγγελία στις αρχές.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση