ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Παραδέχθηκε το μοιραίο λάθος ο σταθμάρχης: «Ήταν η κακιά η ώρα»

Δήλωσε ένοχος ο σταθμάρχης Λαρίσης στην πρώτη του κατάθεση

Ζωή Τουτουντζίδου

Σοκαρισμένο παρακολουθεί τις τελευταίες ώρες όλο το πανελλήνιο και όχι μόνο τις εξελίξεις μετά την μοιραία σύγκρουση των δύο τρένων στην κοιλάδα των Τεμπών. Ανάμεσα στους πολλούς αγνοούμενους και δύο Κύπριοι που φοιτούν σε ελληνικά πανεπιστήμια.

Με εντολές του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνος Κόμπος βρίσκεται σε επικοινωνία με τις οικογένειες των δύο αγνοούμενων Κυπρίων, στη διάθεση των οποίων έθεσε τις Υπηρεσίες του κράτους, αλλά και τη Διπλωματική Αποστολή της Δημοκρατίας στην Αθήνα, για να τους παράσχουν βοήθεια με οποιονδήποτε τρόπο χρειαστούν, καθώς και για συνδρομή σε σχέση με τη μετάβαση τους στην Ελλάδα.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ αλλά και αστυνομία βρίσκονται στο σημείο της πρόσκρουσης σε μία προσπάθεια να απεγκλωβίσουν και να βοηθήσουν τους επιβάτες. Σύμφωνα με μαρτυρίες υπάρχουν ακόμη αρκετοί εγκλωβισμένοι και αγνοούμενοι ειδικά στο τρίτο βαγόνι της αμαξοστοιχίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες των ελληνικών μέσων ενημέρωσης, ο σταθμάρχης της Λάρισας βρίσκεται ήδη κρατούμενος και είναι ένας εκ των κύριων φερόμενων που ευθύνονται για την τραγωδία.

Απολογούμενος στο στάδιο της προανάκρισης, ο σταθμάρχης της Λάρισας, ο οποίος έχει συλληφθεί, φέρεται να αποδέχθηκε το μοιραίο λάθος του και το απέδωσε στην «κακιά ώρα», ενώ σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για βαρύτατα αδικήματα με ποινή φυλάκισης ως και δέκα χρόνια.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση