ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Παντρεύονται οι Rita Ora & ο Taika Waititi

Τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβουν η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που δημοσιεύουν τα μέσα ενημέρωσης, η Rita Ora και ο Taika Waititi πρόκειται να διαβούν το κατώφλι της εκκλησίας προκειμένου να παντρευτούν. Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον και των δύο αποκάλυψε πως δεν πρόκειται να γίνει τίποτα το φαντασμαγορικό και καμία υπερπαραγωγή ως προς τις ετοιμασίες και το αποτέλεσμα. 

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμιά επίσημη ανακοίνωση των δύο αλλά στενός τους φίλος είπε πως πρόκειται να γίνει μια απλή τελετή ενώ αργότερα ένα μεγάλο πάρτι στο Λονδίνο με πολύ σημαντικούς καλεσμένους από τον καλλιτεχνικό και τον επιχειρηματικό κόσμο. 

Η ώρα της επισημοποίησης έχει ήδη έρθει και είναι κάτι πολύ σημαντικό και για τους δύο και θέλουν να το κάνουν αργά αργά χωρίς βιασύνη. 

Το ζευγάρι είναι ερωτευμένο ήδη από το 2021 ενώ τον Μάιο εκείνης της χρονιάς βρέθηκαν να φωτογραφίζονται μαζί στην Αυστραλία. 
Ο 46χρονος επιχειρηματίας ήταν παντρεμένος με την επίσης 46χρονη παραγωγό ταινιών, Chelsea Winstanley από το 2011 μέχρι και το 2018 και με την οποία απέκτησε δύο παιδιά. 
 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Taika Waititi (@taikawaititi)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση