ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Πάνω από 808.000 καμένα στρέμματα στην Αλεξανδρούπολη και τη Δαδιά

Τα νέα δεδομένα από την υπηρεσία Copernicus.

Μαρία Καραμάνου

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα δορυφορικά δεδομένα από την Copernicus, την ταχεία χαρτογραφική υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η συνολική έκταση που κατακαίγεται από τη δασική πυρκαγιά στις περιοχές της Αλεξανδρούπολης και της Δαδιάς έχει υπερβεί τα 808.000 στρέμματα μέχρι το χθες.

Η συνένωση των δύο πυρκαγιών στις περιοχές της Αλεξανδρούπολης και της Δαδιάς οδήγησε στην καταγραφή αυτού του εντυπωσιακού αριθμού καμένων εκτάσεων στον νομό Έβρου. Οι οπτικοποιημένες πληροφορίες για την εκτεταμένη περιοχή που επλήγη αναδείχθηκαν από την METEO, τη μονάδα μετεωρολογίας του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Σημειώνεται ότι οι πυρκαγιές στον νομό Έβρου εξακολουθούν να αναζωπυρώνουν στις περιοχές της Λευκίμμης, της Λεπτοκαρυάς και των Τριών Βρυσών. Παρ' όλα αυτά, δεν απειλούνται πλέον οικιστικές περιοχές. Παράλληλα, η προσπάθεια επικέντρωσης στον περιορισμό της εξάπλωσης της φωτιάς στο δάσος της Δαδιάς εξακολουθεί να είναι ενεργή, με έμφαση στην αποτροπή της διάβασης της πυρκαγιάς στους οδικούς άξονες.

Επιπλέον, οι περιοχές της Ροδόπης παραμένουν επηρεασμένες από αναζωπυρώσεις, ειδικά στις περιοχές της Κασσιτεράς και της Κίρκης. Στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν 475 πυροσβέστες, μαζί με 16 πεζοπόρα τμήματα, 100 οχήματα, 6 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS