ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Παίκτρια του GNTM έγινε αεροσυνοδός

Ποια παίκτρια αποφάσισε να κάνει παράλληλα κι άλλη καριέρα;

Τo Greece's Next Top Model μονοπωλεί το ενδιαφέρον από τότε που πρωτοεμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το 2009 ενώ ξεκίνησε ξανά το 2018 με τεράστια επιτυχία και συνεχίζει μέχρι σήμερα. Πρόκειται για ένα από τα πιο επιτυχημένα ριάλιτι μοντέλων στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως καθώς η πρώτη και παρθένα εμφάνισή του ως ριάλιτι έγινε στο μακρινό 2003 στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής από το top model, Tyra Banks και τον παραγωγό Ken Mok. 

Στην Ελλάδα αποτελεί εκπομπή με τεράστια απήχηση που έχει δώσει βήμα σε πολλά κορίτσια και αγόρια αλλά και σε ανθρώπους του χώρου της μόδας που ήδη είχαν δημιουργήσει ένα όνομα στη βιομηχανία πριν συμμετάσχουν στο ριάλιτι μοντέλων. 

Παίκτρια που έκανε το πέρασμά της από το ριάλιτι αποφάσισε να συνδυάσει το μόντελινγκ με νέο επάγγελμα και συγκεκριμένα αυτό της αεροσυνοδού και εξ' όσων φαίνεται είναι αρκετά κατασταλαγμένη ως προς την απόφαση αυτή και δείχνει να το απολαμβάνει. 

Πρόκειται για την Ιωάννα Δεσύλλα η οποία είχε συμμετάσχει στον πρώτο (για άλλους τρίτο) κύκλο του ριάλιτι μοντέλων, το 2018 και είχε αποχωρήσει νωρίς. Η ίδια έχει ήδη πρωταγωνιστήσει σε καμπάνια εταιρείας κινητής τηλεφωνίας ενώ σε διαγωνισμό που διεξήχθη στην Ισπανία είχε αναδειχθεί ως το πολλά υποσχόμενο πρόσωπο στον χώρο της μόδας. Στα 16 της είχε αναδειχθεί η δεύτερη καλύτερη αθλήτρια του ταεκβοντό. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ioanna Desylla (@jo_desylla)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ioanna Desylla (@jo_desylla)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X