ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Andrew: Οι εξόδοι σε sex clubs και οι φωτογραφίες με topless μοντέλα

Oι διακοπές του ''Playboy πρίγκιπα'' στο Πουκέτ

newsroom must

Μετά τις αποκαλύψεις για το ένοχο παρελθόν του και τις σχέσεις του με τον Jefrey Epstein και την Ghislaine Maxwell, ο πρίγκιπας Andrew βρίσκεται στο στόχαστρο της δικαιοσύνης καθώς αναμένεται η δίκη του - μετά την αγωγή που υπέβαλε εις βάρος του η Virginia Giuffre, τον περασμένο Αύγουστο, για "σεξουαλική επίθεση" το 2001, όταν ήταν 17 ετών. Και ενώ ο ίδιος φέρεται να προσπαθεί να τα βγάλει πέρα μόνος του, αφού η βασίλισσα δεν του στέρησε μόνο τους τίτλους αλλά και την οικονομική του άνεση, στην επιφάνεια έρχονται νέες φωτογραφίες και αποκαλύψεις που τον καίνε.

Πιο συγκεκριμένα, τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση που θέλει τον πρίγκιπα να έχει ταξιδέψει στο παρελθόν στο Πουκέτ μαζί με την Ghislaine Maxwell και κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους ο ίδιος να έχει επισκεφτεί sex clubs και να έχει κάνει βόλτες σε γιοτ μαζί με γυμνόστηθες κοπέλες.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με τις δηλώσεις ενός manager σε go-go bar στο Patong, ο γιος της Βρετανίδας μονάρχη είχε επισκφτεί το μπαρ στο οποίο εργαζόταν, ενώ στο ρεπορτάζ της εφημερίδας δημοσιεύονται στιγμιότυπα στα οποία ο πρίγκιπας εμφανίζεται σε γιότ στις ακτές του Πουκέτ, την Πρωτοχρονιά του 2001 περιτριγυρισμένος από topless μοντέλα.


Screenshot from Mirror

Στις viral εικόνες που δημοσιεύτηκαν, βλέπουμε τον πρίγκιπα Andrew να προσπαθεί να πετάξει το tt girl, Normandie Keith, 28 ετών, στη θάλασσα, ενώ στο γιότ αξίας ενός εκατομμυρίου βρισκόταν μαζί του topless και η τότε 22χρονη τραγουδίστρια του Atomic Kitten, Jenny Frost. Η ίδια μιλώντας στο The Sunday People μετά τη δημοσίευση των στιγμιότυπων είπε: «Δεν είχα κανένα δισταγμό να πάω topless μπροστά στον πρίγκιπα Andrew, γιατί να έχω; Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να έχω σημάδια από λουράκια στο σώμα μου ενώ έκανα ηλιοθεραπεία».

Για την ιστορία να πούμε πως ο δούκας πλήρωσε 4.000 λίρες τη νύχτα σε μια ιδιωτική βίλα στο πολυτελές ξενοδοχείο, Amanpuri στο Πουκέτ, όπου εκεί διέμεινε και το ζευγάρι, το οποίο δεν είχε απαθανατιστεί μαζί του στα viral στιγμιότυπα.

Κατά την διάρκεια των εν λόγω διακοπών, λέγεται ότι ο γιος της βασίλισσας επισκέφτηκε ένα μπαρ με το όνομα Crazy Girls του Rock Hard, το οποίο βρίσκεται σε μια "τρελή περιοχή" όπου "πολλά από τα κορίτσια είναι πόρνες". Στην σελίδα του, μάλιστα στο Facebook το εν λόγω μπαρ, γράφει ότι είναι το πιο «τρελό και σέξι μπαρ».

Ο διευθυντής του κλαμπ σε δήλωση του στο The Sunday Mirror, είπε: «Έμεινα έκπληκτος που είδα τον πρίγκιπα εδώ… Αλλά δεν ήταν καθόλου μπερδεμένος και φαινόταν αρκετά χαλαρός μέχρι που ο κόσμος συνειδητοποίησε ποιος ήταν». Ακόμη, ο διευθυντής του κλάμπ ρώτησε τον δούκα αν ήταν ο πρίγκιπας Andrew, και ο ίδιος απάντησε ότι όντως είναι ο ίδιος αυτοπρόσωπος. Επιπλέον είπε ότι ο δούκας συνοδευόταν από τέσσερις φίλους του και έναν αξιωματικό ασφαλείας και μαζί παρήγγειλαν μερικές βότκες Absolut. Όπως αναφέρει ο ίδιος, την βραδιά εκείνη, ένα από τα κορίτσια που εργαζόταν εκεί, πλησίασε τον πρίγκιπα και «φλέρταρε λίγο» προσθέτοντας ότι «ήταν πολύ ευγενικός και δεν υπήρξε κάποιο άλλο γεγονός».

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι έξαλλες διακοπές του δούκα ήταν περίπου την περίοδο που ο ίδιος, ήρθε κοντά με το ζευγάρι Epstein - Maxwell και λίγους μήνες πριν την σεξουαλική επίθεση στη Virginia Giuffre, ενώ ο ίδιος παρά την τροπή των γεγονότων αρνείται κατηγορηματικά κάθε εμπλοκή με τον Jeffrey Epstein, ο οποίος καταδικάστηκε για trafficking και αναφέρει πως απλώς είχαν μια σύντομη φιλία, χωρίς να γνωρίζει τι έκανε εκείνος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση