ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Πιέρος Σωτηρίου - Μαρία Κορτζιά: Η πρώτη τους κοινή συνέντευξη μετά τον γάμο

Όσα αποκάλυψε το ζευγάρι στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ

Δέσποινα Άσπρου

Το βράδυ της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου, ο Πιέρος Σωτηρίου και η Μαρία Κορτζιά συνάντησαν τον Τάσο Τρύφωνος στο πλαίσιο του επιτυχημένου talk show του ΡΙΚ, ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ, για την πρώτη τους κοινή συνέντευξη ως παντρεμένοι.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής και η γνωστή blogger ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκαν στον πολυσυζητημένο γάμο τους, την γνωριμία τους, την μετακόμιση στην Κοπεγχάγη και τα όνειρά τους για παιδιά.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής, οι δυο τους αποκάλυψαν πως είναι μαζί περίπου 8 χρόνια και η αρχή έγινε μέσω facebook. Πιο συγκεκριμένα, ο Πιέρος δήλωσε πως "Την είχα προσέξει στο facebook και για καιρό σκεφτόμουν πώς μπορώ να την πλησιάσω. Επιδίωξα να μάθω περισσότερες πληροφορίες γι' αυτήν... Τελικά συναντηθήκαμε σε ένα club". Όσον αφορά την γνωριμία τους, η Μαρία από πλευράς της αποκάλυψε πως στην αρχή δεν δέχτηκε το ποτό που προσπάθησε να την κεράσει ο Πιέρος, ούτε και ήξερε ποιος ήταν. Μετά από περίπου ένα μήνα, οι δυο τους κανόνισαν συνάντηση και η αρχή της σχέσης τους είχε ήδη γίνει.

Όσον αφορά την επομένη του γάμου, και οι δύο συμφωνούν πως δεν υπάρχει καμία διαφορά, μιας και εδώ και χρόνια ζούσαν σαν παντρεμένοι. Τι ήταν αυτό που τους άγχωσε περισσότερο από καθετί στον γάμο; Χιουμοριστικά ο Πιέρος λέει: "Να μην έρθει η Μαρία στην εκκλησία" και η Μαρία απαντά πως: "Ήθελα απλώς να πάνε όλα καλά και να είμαστε όλοι καλά".

Σχετικά με τον πολυσυζητημένο τους γάμο, ο Πιέρος αποκάλυψε στον Τάσο πως το κουστούμι του το αγόρασε από την Ιταλία, ενώ η Μαρία δεν του επέτρεψε να δει πριν από τον γάμο το νυφικό της. Ως παραδοσιακό μάλιστα ζευγάρι, αποκάλυψε πως την προηγουμένη του γάμου τους δεν είχαν κοιμηθεί μαζί. 

Πότε κατάλαβε η Μαρία πως ο Πιέρος είναι ο άντρας της ζωής της; "Μέσα από τις δυσκολίες κατάλαβα πως είναι ο άνθρωπός μου. Ζούμε ο ένας για τον άλλον... Ο Πιέρος έχει ψυχή μωρού, κάνει τα πάντα για τους ανθρώπους που αγαπά", λέει με τρυφερότητα στην εκπομπή. Από την άλλη, αυτό που έκανε τον Πιέρο να καταλάβει πως η Μαρία είναι η μία, παραδέχεται πως: "Από την πρώτη στιγμή, μ' άρεσε το γλυκό, αθώο πρόσωπό της. Η Μαρία είναι το πιο ευαίσθητο πλάσμα που υπάρχει στον κόσμο".

Ανάμεσα σε άλλα ο Πιέρος παραδέχεται στον Τάσο πως η απόφαση της Μαρίας να τον ακολουθήσει στην  Κοπεγχάγη είχε καθοριστική σημασία. 

Οι δύο τους αναφέρθηκαν στις δυσκολίες της νέας τους ζωής στην Κοπεγχάγη και ομόφωνα κατέληξαν πως το ενδεχόμενο ενός παιδιού δεν είναι απίθανο, αφού και οι δύο τους θέλουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα να γίνουν γονείς.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση