ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Οριστικός χωρισμός για Khloe Kardashian και Tristian Thompson

Αυτή είναι η αιτία του χωρισμού τους.

newsroom must

Οριστική και αμετάκλητη φαίνεται να είναι η απόφαση της Khloe Kardashian να χωρίσει τον πατέρα του παιδιού της,Tristian Thomson, εδώ και κάποιες εβδομάδες.

Ενώ ταυτόχρονα, τίτλοι τέλους είχαν πέσει και για το ριαλιτι show της οικογένειας μετά από 20 σεζόν, με πηγή που βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον του πρώην ζευγαριού να αναφέρει ότι «οι δυο τους τα πηγαίνουν πολύ καλά. Δεν υπάρχει δράμα. Όλα είναι φιλικά και βρίσκονται στην ίδια σελίδα σε ό,τι αφορά το μεγάλωμα της True».

Ο λόγος για τον οποίο η Khloe φαίνεται να πήρε αυτή την απόφαση, είναι μια είδηση που έμπλεκε τον Tristian με ένα μοντέλο, την Sydney Chase, που είχε δηλώσει ότι πέρασε μια βραδιά μαζί της το περασμένο φθινόπωρο. Ενώ παράλληλα, καινούργια δημοσιεύματα θέλουν τον ίδιο να παρευρίσκεται σε ένα πάρτι στο Bel Air, με 3 γυναίκες, βγαίνοντας από ένα δωμάτιο ατημέλητος και μάλιστα μια μέρα μετά που «τσακώθηκε» από τους paparazzi να γευματίζει μαζί με την Kardashian και την κόρη τους True.
Ενώ να θυμίσουμε και το δημοσίευμα του 2019, με την είδηση ότι ο Thomson είχε απατήσει την Khloe με την καλύτερη φίλη της Kylie Jenner, Jordyn Woods.

Ταυτόχρονα, η ίδια, μπορεί τις περισσότερες φορές που ανεβάζει κάτι να είναι για να προωθήσει την νέα της εταιρία, ‘Good American’, αυτή την φορά επέλεξε να αναρτήσει ένα κείμενο όλο νόημα, μια αναδημοσίευση από την συγγραφέα Stephanie Bennet Henry, που έγραφε «Είμαι ήρεμη γιατί ξέρω ότι ήμουν πάντα αληθινή, είχα τις καλύτερες προθέσεις, προερχόμενες από ένα καλό μέρος με όλη μου την καρδιά, και εύχομαι το καλύτερο σε όλους, ακόμα και σε εκείνους που δεν επιθυμούν τίποτα παρά να φωτίσουν τα άσχημα κομμάτια του εαυτού μου, και πάλι τους εύχομαι τα καλύτερα. Πάντα θα το κάνω. Πάντα κρατάω ευχές για όλους, αλλά ειδικά για εκείνους που επιθυμούν τίποτα περισσότερο από το να δουν το φως μου να σκοτεινιάζει. Γιατί; Επειδή το χρειάζονται περισσότερο. Την ηρεμία μου. Είναι δική μου. Είναι προσωπική, δεν σπάει και τη φυλάω με τη ζωή μου, γιατί για τη ζωή μου κέρδισα αυτές τις ανοησίες. Δεν μπορεί να σπάσεις πέρα από το φως μου. Δεν μπορείς να ταράξεις την ηρεμία μου. Είναι δική μου».

Δείτε την ανάρτηση πιο κάτω:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση