ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Oops! Τα νυφικά παπούτσια της Μενούνος δεν ήταν και τόσο stylish

Δέσποινα Άσπρου

Έναν παραδοσιακό ελληνικό γάμο επέλεξε να κάνει η Μαρία Μενούνος με τον σύζυγό της, Kevin Undergaro το Σάββατο 6 Οκτωβρίου.

Το μυστήριο έγινε στο χωριό του πατέρα της παρουσιάστριας, το Άκοβο Αρκαδίας, παρουσία συγγενών, φίλων και σχεδόν όλων των κατοίκων, ενώ ακολούθησε γαμήλιο πάρτι στο Δημοτικό Σχολείο.

Η Μαρία όπως ήδη σου έχουμε πει ήταν ιδιαίτερα λαμπερή κατά την ιδιαίτερη μέρα του γάμου της και κατάφερε να προσελκύσει μόνο θετικά σχόλια σχετικά με τις γαμήλιες στιλιστικές επιλογές της. Και αυτό επειδή δεν είδαμε τα παπούτσια! Όχι, δεν υπερβάλλω!

Η Μαρία Μενούνος όχι απλά δεν φόρεσε γόβες, αλλά επέλεξε ένα ζευγάρι μπότες με τρακτερωτή σόλα οι οποίες δεν ήταν καν άσπρες! Ναι καλά διάβασες! Οι μπότες – οι οποίες ήταν σε μια απόχρωση του καφέ- όταν είδαν το φως της δημοσιότητας, δεν άφησαν και τις καλύτερες εντυπώσεις, μιας και δεν ήταν και τόσο stylish!

Η Μαρία πάντως ακομπλεξάριστη δεν έκρυψε ούτε στιγμή την επιλογή της, αφού σε φωτογραφία της δείχνει περήφανα τη σόλα του νυφικού της παπουτσιού!

Και μπορεί η επιλογή να μην είναι και τόσο wow... ωστόσο αν ένοιωθε άνετα τότε εμάς δεν μας πέφτει λόγος! Σημασία έχει να περνάς καλά και όχι να είσαι απλώς stylish!

Δες τις φωτογραφίες:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση