ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Oops! Μήνυσαν ξανά την Kylie Jenner για τα Kylie Cosmetics

Δέσποινα Άσπρου

Αν ακολουθείς την Kylie Jenner στο Instagram σίγουρα θα ‘χεις προσέξει ότι την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου η τηλεπερσόνα μας σύστησε σε τρία ολοκαίνουρια Lip Kit Colors και το έκανε, όπως κάθε φορά, μέσα από τo instagram και τα IG stories της. 

Αν δεν έχεις δει τα stories να σου πούμε ότι η ίδια κατά την παρουσίαση των προιόντων της, ήταν πολύ χαρούμενη και τίποτα δεν προμυνούσε ότι στην ίδια, λίγο πριν είχε φτάσει στα χέρια της μια μήνυση. 

Η μήνυση, σύμφωνα με την Daily Mail, προέρχονταν από ένα brand που φέρει το όνομα Sheree Cosmetics. To συγκεκριμένο brand, λοιπόν, δημιούργησε τον Οκτώβριο του 2017 μια παλέτα με το όνομα Born To Sparkle… και να που έναν χρόνο μετά, η Kylie Jenner κυκλοφόρησε μια χρυσή ιριδίζουσα σκιά ματιών που έχει το ίδιο όνομα: Born to Sparkle! Ναι καλά διάβασες!

Και κάπου εδώ αξίζει να πούμε ότι ανάμεσα στο ένα προϊόν και το άλλο υπάρχουν δύο βασικές διαφορές. Από την μια,  η πρώτη είναι παλέτα, ενώ η άλλη είναι υγρή σκιά ματιών. Δεύτερο, της Kylie είναι ήδη sold out, ενώ της εταιρείας που έκανε την μήνυση όχι. 

Να υπενθυμίσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Kyllie κατηγορείται για copy ιδεών. Ωστόσο αυτό, δεν φαίνεται να την προβληματίζει και πολύ. Για να δούμε όμως μέχρι πού θα φτάσει η συγκεκριμένη εταιρεία… γιατί όπως φαίνεται επιδιώκει να επωφεληθεί περισσότερο από την διασημότητα που λέγεται Kylie Jenner παρά να υπερασπιστεί το brand της!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση