ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Οops... Η Σίσσυ Χρηστίδου και η Ναταλία Γερμανού με το ίδιο outfit

Δέσποινα Άσπρου

Τι και αν είναι επώνυμες; Τι και αν θεωρητικά έχουν επίγνωστη τι φοράνε οι τηλεοπτικές τους "αντιπάλοι" με συνέπεια να αποφεύγουν τα στυλιστικά "λάθη"; Το Σάββατο 29 Ιουνίου η Σίσσυ Χρηστίδου και η Ναταλία Γερμανού εμφανίστηκαν με το ίδιο outfit!

Αναλυτικότερα, οι δυο κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης επέλεξαν να φορέσουν την ίδια ολόσωμη φόρμα για να βγουν στον "αέρα" και σε φωτογραφίες που ανάρτησαν και οι δυο μετά στο Instagram το παρατήρησαν όλοι.

Μια μέρα μετά το συμβάν, συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου "αποκάλυψε" live το γεγονός ενώ στον αέρα της εκπομπής βγήκε η Ναταλία Γερμανού για να μίλησει για την σύμπτωση.

Συγκεκριμένα η Ναταλία δήλωσε:  Το ήξερα, το είδα και μου άρεσε πάρα πολύ και είπα θα το βάλω και εγώ. Η στυλίστρια μου είπε ότι το φόραγε και η Σίσσυ στην εκπομπή αλλά της είπα ότι το ξέρω και δε με πειράζει καθόλου, θα το βάλω και εγώ. Μου άρεσε πάρα πολύ. Ρώτησα αν πειράζει να το βάλω και εγώ. Όταν θέλω κάτι το θέλω εκείνη την ώρα δε μπορούσα να περιμένω".

Βλέποντας πάντως τις δυο εμφανίσεις, προσπαθήσαμε να αποφασίσουμε ποια το φόρεσε καλύτερα. Σε ποια κατασταλάξαμε; Και οι δυο κατάφεραν να υποστηρίξουν άψογα το εν λόγω jumpsuit... οπότε απόφαση δεν υπάρχει!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X