ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Σατέν μαύρη φούστα με cowboy boots και άσπρο τοπ
 

Ομίχλη, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά

Χαλαρή βαροβαθμίδα επηρεάζει παροδικά την περιοχή, ενώ ασθενής χαμηλή πίεση αναμένεται από αύριο.

Χαλαρή βαροβαθμίδα επηρεάζει παροδικά την περιοχή, ενώ ασθενής χαμηλή πίεση αναμένεται από αύριο.

Σήμερα, περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που το πρωί αναμένεται να δώσει μεμονωμένες ελαφρές βροχές, κοντά στα παράλια. Νωρίς το πρωί θα υπάρχει τοπική αραιή ομίχλη, στο εσωτερικό ή και τα ανατολικά παράλια, που σύντομα θα διαλυθεί. Το απόγευμα αναμένονται τοπικά βροχές, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό, ενώ στα ορεινά πιθανό να σημειωθεί και καταιγίδα. Τοπικά, στα ψηλότερα ορεινά, δυνατό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που αρχικά αναμένεται να δώσει μεμονωμένες βροχές. Τοπικά, κυρίως στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, δυνατό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα παράλια και γύρω στο πλην ένα στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά θα σχηματιστεί παγετός.

Τη Δευτέρα, περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που το πρωί αναμένεται να δώσει μεμονωμένες βροχές, στα ανατολικά παράλια, ενώ το απόγευμα αναμένονται τοπικά βροχές, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα νότια παράλια, ενώ πιθανό να σημειωθεί και καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους, δυνατό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή τη Δευτέρα, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές, αλλά μέχρι την Τετάρτη αναμένεται σταδιακά άνοδος.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 54 εκατοστά.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση