ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

OMG! Στο καλύτερο ξενοδοχείο του πλανήτη μένεις με πολύ λιγότερα από €100 την ημέρα

Δέσποινα Άσπρου

Καταρχήν είμαστε σίγουροι ότι διαβάζοντας τον τίτλο μας, μάλλον δεν πείστηκες! Κι’ όμως ο τίτλος περιγράφει ακριβώς αυτό που θέλουμε να πούμε! Πράγματι, μπορείς να μείνεις στο καλύτερο ξενοδοχείο του πλανήτη με λιγότερο από €100. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Κάθε χρόνο, το TripAdvisor δημοσιεύει ανάμεσα σε άλλες λίστες και αυτή των καλύτερων ξενοδοχείων του πλανήτη, σύμφωνα πάντοτε με τις αξιολογήσεις των χρηστών του.

Για το 2018 λοιπόν, εκείνο που κέντρισε την προσοχή και κατάφερε να συγκεντρώσει τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών είναι το Viroth’s Hotel στην κωμόπολη Siem Reap της Καμπότζης.

Το εν λόγω λοιπόν ξενοδοχείο που φιγουράρει στην κορυφή της κατηγορίας 2018 Travellers’ Choice Awards περιγράφεται ως κομψό και ήρεμο, eco friendly και πολυτελές, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο πολύ φιλικό και διακριτικό του service. Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει και το TripAdvisor «δεν πρόκειται απλά για την ιδανική βάση στο ταξίδι σου αλλά για ένα ξενοδοχείο-προορισμό».

Βλέποντας πάντως τις φωτογραφίες, παραδεχόμαστε και εμείς με την σειρά μας ότι είναι άκρως εντυπωσιακό! Λαμβάνοντα υπόψη την κομψότητα του σχεδιασμού του, την φύση που το περιβάλλει, το πραγματικά εντυπωσιακό spa του και τις πισίνες του, είναι ξεκάθαρο ότι η πρώτη θέση που πλέον κατέχει στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών ανά την υφήλιο, δεν είναι καθόλου υπερβολή! Αν εσείς ακόμη δεν πειστήκατε να σας πούμε ότι extra bonus παίρνει και από το γεγονός ότι κλείνοντας δωμάτιο στο ξενοδοχείο, μια από τις υπηρεσίες που σου παρέχονται είναι η μεταφορά σου από το αεροδρόμιο προς αυτό με μια vintage λιμουζίνα. Τι λίγο σου πέφτει; Εμάς καθόλου!

Και αν φανταζόσουν πως η διαμονή σε ένα τέτοιο ξενοδοχείο θα μπορούσε να κοστίζει μια περιουσία κάνεις λάθος, καθώς οι τιμές του ξεκινούν από τα €76/βραδιά.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση