ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Όλες οι εξελίξεις για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Οι τελευταίες πληροφορίες.

newsroom must

Μετά και την αποκάλυψη ότι, ο δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν ήταν ο σύζυγός της, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Χθες (17/06/21) ο 32χρονος συζυγοκτόνος, παραδέχθηκε: «Εγώ το έκανα». Στην προσπάθεια του δε να δικαιολογήσει το αποτρόπαιο έγκλημα της που έλαβε χώρα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, φέρεται να είπε ότι αποφάσισε να προχωρήσει στη σκηνοθεσία της ληστείας, διότι δεν ήθελε η κόρη τους να μείνει χωρίς μητέρα και πατέρα.

Με νεότερες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ενώ ήταν ψύχραιμος κατά τη διάρκεια της ομολογίας του, αμέσως μετά αγκάλιασε τον χειριστή της υπόθεσης, με τον οποίο είχαν τακτική επικοινωνία και είχαν αναπτύξει μια σχέση εμπιστοσύνης στο διάστημα των 37 ημερών, και του ζήτησε συγγνώμη που αναγκάστηκε να του πει ψέματα. Ενώ το δημοσίευμα συμπληρώνει ότι εξομολογήθηκε (σύμφωνα με το TLife) πως η Καρολάιν «“5 μέρες ήταν καλά και 2 μέρες η συμπεριφορά της ήταν στο κόκκινο», παραδεχόμενος ότι υπήρχαν καυγάδες γι’ αυτό επισκέπτονταν και ψυχολόγο. Μπαίνοντας σε διάφορες λεπτομέρειες για το πως σκιαγράφησε το έγκλημα μετά την διάπραξή του.

Τα ευρήματα

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΕΛ.ΑΣ είχε εδώ και περίπου μια εβδομάδα τα ευρήματα από το κινητό, την κάμερα και το ρολόι της 20χρονης.

Το κινητό τηλέφωνο του 32χρονου έδειξε ότι είχε κάνει κάποια βήματα (εκτιμάται ότι είχε εγκαταστήσει εφαρμογή που μετράει βήματα) στο διάστημα που φέρεται να ήταν δεμένος ή αναίσθητος.

Ταυτόχρονα, από τα στοιχεία από την κάμερα ασφαλείας και την αφαίρεση της κάρτας μνήμης προέκυψε μια αλληλεπίδραση που είχε η κάμερα με το router του σπιτιού.

Το χρονικό της δολοφονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ, ο 32χρονος αποκάλυψε ότι το ζευγάρι είχε συχνούς τσακωμούς. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η 20χρονη τον έσπρωχνε και τον χτυπούσε, ενώ το μοιραίο βράδυ -όπως ισχυρίστηκε- είχαν προστριβές με αφορμή το μωρό.

Ο 32χρονος, όπως ισχυρίστηκε, το κρατούσε και παρολίγον να του πέσει από τα χέρια του. Όταν το είδε η Κάρολαϊν, σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία του συζύγου, εξοργίστηκε και του φώναξε με αποτέλεσμα να ξεσπάσει έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα τους.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι τον άφησε με το μωρό να κοιμηθεί στο σαλόνι και εκείνη ανέβηκε για ύπνο στη σοφίτα. Κατόπιν του έστειλε μήνυμα: «you are stupid», ενώ από την έρευνα στο ιστορικό του browser στο κινητό της προέκυψε ότι έψαξε κατάλυμα – προφανώς για να μείνει αλλού. Αργότερα, ο 32χρονος ξύπνησε κι ανέβηκε στη σοφίτα, έβαλε το μωρό στην κούνια και ξάπλωσε στο κρεβάτι. Κατά την εκδοχή που παρουσίασε στην ομολογία του, η 20χρονη ξύπνησε και άρχισε να τον βρίζει.

Ο πιλότος υποστήριξε ότι του είπε κάτι του τύπου: «Δεν σε θέλω ούτε εσένα ούτε το μωρό» και – κατά τα λεγόμενά του – η 20χρονη έσπρωξε και πέταξε το μωρό στην κούνια. Εκείνος φέρεται να έχασε την ψυχραιμία του, ανέβηκε από πάνω της και την έπνιξε με το χέρι, πιέζοντας το πρόσωπό της ένα μαξιλάρι.

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ σημειώνουν ότι δεν χρησιμοποίησε μπλούζα ή κάτι άλλο.

Η σκηνοθεσία της ληστείας

Αμέσως μετά ο πιλότος άρχισε να συνθέτει το σκηνικό της «ληστείας». Σύμφωνα με το σενάριο που κατασκεύασε, η ληστεία έγινε στις 5 τα ξημερώματα και ως εκ τούτου η ώρα θανάτου της κοπέλας είναι μεταξύ 5 και 6 το πρωί.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρολόι iwatch που φορούσε η Κάρολαϊν, πέθανε στις 4.11. Η ιατροδικαστική έκθεση προσδιορίζει ώρα θανάτου μεταξύ 4 και 5 το ξημέρωμα.

Ο πιλότος σκηνοθέτησε τη ληστεία σε στάδια. Κατέβηκε στον κάτω όροφο και ξεκλείδωσε το παράθυρο, ενώ -χωρίς να το παραδεχθεί- φαίνεται ότι αντέγραψε όσα του είχε αφηγηθεί ο εκπαιδευτής του, που είχε πέσει θύμα ληστείας στο σπίτι του στο Αλεποχώρι το 2018. Η ΕΛ.ΑΣ εκτιμά ότι ενδέχεται να την αντέγραψε υποσυνείδητα.

Στο τέλος κρέμασε τον σκύλο, που όπως είπε τον είχαν μαζί και ο ίδιος τον είχε κάνει δώρο στην 20χρονη.

Η μαρτυρία της συμβούλου ψυχικής υγείας

Στο πλαίσιο της Προανάκρισης, η ΕΛ.ΑΣ είχε στοιχεία ότι το ζευγάρι ήταν σε κρίση, αλλά όχι κάτι ασυνήθιστο.

Στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς, η σύμβουλος ψυχικής υγείας είχε πει ότι ο 32χρονος την είχε αναζητήσει μέσω διαδικτύου σε μια προσπάθεια να δώσει λύση στα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και πως η 20χρονη είχε μια αποτυχημένη εγκυμοσύνη και στη συνέχεια επιλόχειο κατάθλιψη.

Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα

Κατηγορίες για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα απήγγειλε ο εισαγγελέας στον 32χρονο πιλότο που ομολόγησε πως σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ο 32χρονος κρίθηκε ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων, αλλά και ύποπτος φυγής, σύμφωνα με το σκεπτικό του εντάλματος που εκδόθηκε για τη σύλληψή του. Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του 32χρονου είναι για δυο κακουργήματα και δυο πλημμελήματα.

Διώκεται για τα εξής κακουργήματα: Ανθρωποκτονία από πρόθεση, τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου.

Τα πλημμελήματα είναι: Ψευδής καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του και ψευδής κατάθεση κατ´ εξακολούθηση λόγω ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές.

Ο συνήγορος του πιλότου Βασίλης Σπύρου δήλωσε ότι ο εντολέας του «είναι συγκλονισμένος από το γεγονός του θανάτου της Καρολάιν» και εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο κατηγορούμενος «ξαλάφρωσε» με την ομολογία του εγκλήματος.
Με τις τελευταίες πληροφορίες να θέλουν τον ίδιο να μεταφέρεται ενώπιον του εισαγγελέα Εκτελέσεων, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση