ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η Ουκρανία, ο «James Bond» και ο «Θεοδωράκης» στα highlights των BAFTAs

Από τις απουσίες που δεν πέρασαν απαρατήρητες και την χειρονομία της Wilson στον Πούτιν

Ριάνα Στυλιανού

Με ένα συνδυασμό ψηφιακών και φυσικών παρουσιαστών πραγματοποιήθηκαν χθες την Κυριακή 13 Μαρτίου, τα 74α βραβεία BAFTA στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, με όλους τους υποψήφιους και τους νικητές να εμφανίζονται ψηφιακά, αρκε΄τό φυσικό κοινό να παρακολουθεί την εκδήλωση και παρουσίες στο κόκκινο χαλί, που αν μη τι άλλο εντυπωσίασαν στο έπακρο, ξεχωρίσαμε μερικά highlights από τη βραδιά που αξίζει να δείτε. 

1. Το φαβορί, «The Power of the Dog» του Netflix, σάρωσε φέτος τα περισσότερα βραβεία, καθώς ήταν υποψήφιο για 8 Όσκαρ. Στα BAFTA που πραγματοποιήθηκαν χθες την Κυριακή 13 του μήνα, η ταινία κέρδισε το βραβείο της Καλύτερης Ταινίας, αλλά και αυτό της Καλύτερης Σκηνοθεσίας.

2. Μία απουσία που δεν πέρασε απαρατήρητη αυτή τη χρονιά, ήταν του royal ζευγαριού, πρίγκιπα William –προέδρου των BAFTA- και της Kate Middleton εξαιτίας άλλων υποχρεώσεών τους. Η απουσία τους παρ' όλα αυτά δεν αποτελεί έκπληξη και ήταν φυσικό επόμενο μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου.

Με την εν λόγω απουσία λοιπόν, η Rebel Wilson, παρουσιάζοντας το βραβείο Καλύτερης Ταινίας, βρήκε την ευκαιρία να κάνει και αστεία για τους royals και είπε: "η συνέντευξη της Meghan και του Harry στην Oprah τα είχε όλα αλλά δυστυχώς δεν προτάθηκε σε αυτή την κατηγορία".

3. Ένα ακόμα θέμα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των βραβείων ήταν η επέτειος των 60 χρόνων από τη δημιουργία του James Bond. Η Miss Bassey υπενθύμισε πως ο James Bond αποτελεί κλασική αξία ερμηνεύοντας, στην έναρξη της βραδιάς, το τραγούδι – σήμα κατατεθέν του «Diamonds are Forever».

4. Επίσης, η παρουσιάστρια της βραδιάς, Rebel Wilson, που ήταν μία από τις πιο αγαπητές οικοδέσποινες των βραβείων, καταφέρνοντας να κάνει το κοινό να ξεσπάσει σε γέλια αρκετές φορές με τα έξυπνα αστεία της, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ρωσική εισβολή στην Ουκρανία σημειώνοντας πως «οι σκέψεις μας αυτή τη στιγμή είναι και στους ανθρώπους που βασανίζονται από την εισβολή στην Ουκρανία» ενώ ύψωσε το μεσαίο της δάχτυλο προς τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, με τους καλεσμένους να αντιδρούν με διάφερες εκφράσεις στα πρόσωπά τους, καθώς δεν το περίμενε κάνεις αυτή τη χειρονομία της.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BAFTA (@bafta)

5. Τέλος, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, έγινε αναφορά στους καλλιτέχνες που έφυγαν από τη ζωή, ενώ ανάμεσα σε αυτά αναφέρθηκε και το όνομα του σπουδαίου Μίκη Θεοδωράκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση