ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Ok, η Paris Hilton διεκδικεί την μητρότητα της selfie

Η σταρ υποστηρίζει ότι την εφηύρε πριν από 14 χρόνια

newsroom must

Ω, ναι. Σωστά διαβάσατε στον τίτλο. Η Paris Hilton διεκδικεί την μητρότητα της selfie και υποστηρίζει πως αυτή την εφηύρε πριν από 14 χρόνια. Ας πάρουμε όμως τα πράγμαατα από την αρχή.

Το 2006, η Paris Hilton μαζί με την Britney Spears έβγαλαν μια selfie φωτογραφία και θέλοντας να τιμήσουν την φιλία τους, την δημοσίευσαν το 2017. Τρία χρόνια μετά, η Paris θυμήθηκε ξανά την συγκεκριμένη εικόνα και την δημοσίευσε στο Twitter γράφοντας «14 χρόνια πριν, η Britney Spears και εγώ, εφεύραμε τη selfie». Τα λόγια της, φυσικά, δεν πέρασαν απαρατήρητα από το Twitter... και ουκ ολίγοι ξεκίνησαν να της επιτίθονται και να της αποδεικνύουν με διάφορους τρόπους πως οι selfies υπήρχαν πολύ πιο πριν από το 2006.


Μεταξύ των εικόνων που έστειλαν στην σταρ, είναι μια selfie φωτογραφία του αστροναύτη Buzz Aldrin που έβγαλε στο διάστημα το 1966 και μια εικόνα της Madonna από το 1985 στην ταινία Ψάχνοντας Απεγνωσμένα την Σούζαν (Desperately Seeking Susan).

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως αν και δεν είναι 100%, λέγεται πως η πρώτη selfie φωτογραφία ήρθε το 1839 από το χημικό και πρωτοπόρο στη φωτογραφία Robert Cornelius, ο οποίος έβγαλε ένα δικό του πορτρέτο, έχοντας αφαιρέσει το καπάκι της κάμεράς του και τρέχοντας ταυτόχρονα για να μπει στο κάδρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση