ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Εφημερίδα απολογείται στον αδελφό της Diana για ψευδείς κατηγορίες

Η απολογία αναφέρεται στο δημοσίευμα που είχε να κάνει με το διαζύγιό της.

newsroom must

Υπέρ της κληρονομιάς και του ονόματος της αδελφής του, πριγκίπισσας Diana, είναι ταγμένος ο Charles Spencer, από την πρώτη στιγμή. Ενώ στο παρελθόν είχε οδηγήσει την γνωστή εφημερίδα, ‘The Times’ στα δικαστήρια, αναγκάζοντάς τους να ανακαλέσουν το άρθρο τους, που ισχυριζόταν ότι αυτός δεν της προσέφερε υποστήριξη μετά το διαζύγιό της με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Έτσι, με απόφαση του δικαστηρίου, η εφημερίδα, ζητά σήμερα (30/07) συγνώμη από τον ίδιο, γράφοντας χαρακτηριστικά, «ήταν λάθος που ισχυριστήκαμε ότι ο Earl Spencer αρνήθηκε να βοηθήσει την αδελφή του ή ότι απέτυχε στο να την προστατεύσει». Συμπληρώνοντας, «λανθασμένα γράψαμε ότι είχε αρνηθεί να την βοηθήσει και δεν της είχε προσφέρει ένα σπίτι μετά τη διάλυση του γάμου της. Είμαστε ευτυχείς που αναφέρουμε ότι σκεπτόμενος την ασφάλεια της αδελφή τους και σύμφωνα με τις συμβουλές της αστυνομίας, ο Earl είχε προσφέρει στη Diana αρκετά σπίτια, συμπεριλαμβανομένης της έπαυλης Wormleighton, το οικογενειακό σπίτι των Spencer».

Και ενώ στο παρελθόν η εφημερίδα είχε διαψεύσει τους ισχυρισμούς για ένα άρθρο του περασμένου Μαΐου, που ανέγραφε ότι ο Earl Spencer δεν την προστάτεψε ούτε από τον δημοσιογράφο Martin Bashir, που όπως αποδείχτηκε μετέπειτα χρησιμοποίησε δόλιους τρόπους για να την πείσει να του δώσει τη συνέντευξη στο ‘BBC Panorama’.

Οι ίδιοι σχολιάζουν, «Ήταν λάθος να ισχυριστούμε ότι αρνήθηκε να βοηθήσει την αδελφή του ή ότι απέτυχε στο να την προστατεύσει από τον Martin Bashir και έκρυψε αποδείξεις. Δεν σκοπεύαμε να ισχυριστούμε ότι ο Earl έφταιγε για τον θάνατο της αδελφής του. Απολογούμαστε στον Earl και έχουμε συμφωνήσει να πληρώσουμε τα έξοδα του που θα χαρίσει σε φιλανθρωπίες».

Με τον αδελφό της πριγκίπισσας, να σχολιάζει το γεγονός στο Twitter, δηλώνοντας ικανοποιημένος με την απόφαση του δικαστηρίου, γράφοντας «Σήμερα για τρίτη φορά μια εφημερίδα αναγκάστηκε από τον νόμο να απολογηθεί για τα ψέματα ότι ‘αρνήθηκα σπίτι στη Diana'».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση