ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του Boris Johnson

Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Βρετανός πρωθυπουργός προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις λίγες ημέρες αφότου διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο πρωθυπουργός Boris Johnson τα πηγαίνει καλά και αναμένεται να επιστρέψει στο γραφείο του σύντομα, δήλωσε ο υπουργός Στέγασης, Κοινοτήτων και Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ρόμπερτ Τζένρικ τη Δευτέρα μετά την εισαγωγή του Βρετανού πρωθυπουργού στο νοσοκομείο την Κυριακή το βράδυ.

«Θα παραμείνει στο νοσοκομείο για όσο χρειααστεί, αλλά έχω ακούσει ότι τα πηγαίνει καλά και ανυπομονώ να επιστρέψει στον αριθμό 10 της Downing Street το συντομότερο δυνατό», δήλωσε ο Τζένρικ στο ραδιόφωνο του BBC.

«Δεν πρόκειται για έκτακτη κατάσταση και γι 'αυτό αναμένω ότι θα επιστρέψει σύντομα στην πρωθυπουργική κατοικία», σημείωσε.
Ο Boris Johnson μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την Κυριακή το βράδυ καθώς εξακολουθούσε να έχει υψηλό πυρετό και κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε επιπλέον εξετάσεις.

Οπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Downing Street «μετά τη συμβουλή του γιατρού του, ο πρωθυπουργός εισήχθη στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Αυτό είναι ένα προληπτικό βήμα, καθώς ο πρωθυπουργός συνεχίζει να έχει επίμονα συμπτώματα κορωνοϊού δέκα ημέρες μετά τη διάγνωσή του».

Πάντως, τη Δευτέρα 6/4 η Downing Street διευκρίνισε ότι ο Τζόνσον παραμένει επικεφαλής της κυβέρνησης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση