ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Οι ταινίες και οι σειρές που αξίζει να παρακολουθήσεις αυτή την εβδομάδα

5 τηλεοπτικές παραγωγές που είναι must watch

Της Μαριάννας Καραβαλή

To ψυχολογικό θρίλερ «Surface» που περιλαμβάνει ανατροπές και μια απροσδόκητη ερωτική ιστορία, η σειρά επιστημονικής φαντασίας «Paper Girls» που είναι βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ, με παραγωγό, ανάμεσα σ’ άλλους και τον Brad Pitt και το εξαιρετικά ενδιαφέρον και επίκαιρο ντοκιμαντέρ του Netflix, «The most hated man on the Internet», που έκανε πρεμιέρα στις 23 Ιουλίου αποτελούν τρεις από τις πέντες επιλογές που αξίζει να δείτε αυτή την εβδομάδα. Δείτε στην συνέχεια περισσότερες λεπτομέρειες και μάθετε ποια σόου αξίζουν τον χρόνο σας.

APPLE TV+
SURFACE
Βγαίνοντας στην επιφάνεια

Δημιουργημένο από τη Βερόνικα Ουέστ (του «High Fidelity»), το «Surface» είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ, που θα ολοκληρωθεί σε οκτώ επεισόδια - τα τρία πρώτα θα κάνουν πρεμιέρα στις 29 Ιουλίου και τα υπόλοιπα θ’ ακολουθήσουν ένα-ένα κάθε Παρασκευή. Η ιστορία επικεντρώνεται σε μια γυναίκα, η οποία ενώ βρίσκεται σε κρουαζιέρα, πέφτει στη θάλασσα και όταν σώζεται, της λένε ότι αποπειράθηκε ν’ αυτοκτονήσει. Εκείνη δεν θυμάται τίποτε απ’ όσα της έχουν συμβεί και καθώς ξεκινά μια προσπάθεια να επαναφέρει τα κομμάτια της ζωής της με τη βοήθεια του συζύγου και των φίλων της, αρχίζει να αναρωτιέται αν η αλήθεια που της λένε είναι στην πραγματικότητα η αλήθεια που έζησε. Μέσα από ανατροπές και μια απροσδόκητη ερωτική ιστορία, το «Surface» είναι μια ιστορία αυτοανακάλυψης που θέτει το ερώτημα αν είμαστε προγραμματισμένοι να γίνουμε αυτό που είμαστε ή αν μπορούμε να επιλέξουμε τα δικά μας θέλω.

ΑΜΑΖΟΝ PRIME
PAPER GIRLS
Αλλάζεις το παρελθόν, αν επιστρέψεις από το μέλλον;

To «Paper Girls», που κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime στις 29 Ιουλίου, είναι μια σειρά επιστημονικής φαντασίας, βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ, με παραγωγό, ανάμεσα σ’ άλλους και τον Μπραντ Πιτ. Η ιστορία της σειράς, που αποτελείται από οκτώ επεισόδια, επικεντρώνεται σε τέσσερα νεαρά κορίτσια, τα οποία, ενώ παραδίδουν εφημερίδες την ημέρα του Χάλογουιν το 1988, μπλέκονται σε μια μάχη μεταξύ δύο φυλών χρονοταξιδιωτών και μεταφέρονται στο μέλλον. Καθώς ταξιδεύουν ανάμεσα σε παρελθόν, παρόν και μέλλον, θα συναντήσουν διαφορετικές εκδοχές τους, οι οποίες θα τις κάνουν να σκεφτούν σοβαρά τις επιλογές τους.

ΝΕΤFLIX
ANOTHER SELF
Ένας άλλος εαυτός

Η τουρκική σειρά «Another self», που κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 28 Ιουλίου, έχει ήδη διαφημιστεί πολύ, καθώς το καστ της αποτελείται από την αφρόκρεμα του τουρκικού σινεμά και άρα αναμένονται δυνατές ερμηνείες, σε αυτή τη «δύσκολη» ιστορία. Στο επίκεντρό της είναι τρεις γυναίκες, πολύ δεμένες μεταξύ τους, χάρη σε μια μακρόχρονη φιλία που μετράει από τα φοιτητικά τους χρόνια. Όταν μια απ’ τις τρεις θα διαγνωστεί με καρκίνο, οι σχέσεις των τριών μεταξύ τους θα δοκιμαστούν, καθώς διαφωνούν με τον τρόπο που θα διαχειριστούν τόσο το αναπάντεχο αυτό γεγονός, αλλά και τον τρόπο θεραπείας. Μια σειρά που διερευνά κατά πόσο μπορούμε να ξεπεράσουμε τα αδιέξοδα της ζωής αν αποδεχτούμε το δεδομένο παρελθόν, έχοντας μια ζεστή, χαρούμενη και ελπιδοφόρα διάθεση.

NETFLIX
KEEP BREATHING
Πάρε άλλη μια ανάσα

Περιπέτεια, μυστήριο, αγώνας επιβίωσης, είναι μερικά από τα στοιχεία της σειράς «Keep breathing», που κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 28 Ιουλίου, και όπως γράφεται, δεν θα μπορούμε να τη σταματήσουμε αν δεν δούμε και τα οκτώ επεισόδιά της μονορούφι. Πρωταγωνίστρια είναι μια δικηγόρος από τη Νέα Υόρκη, που ενώ βρίσκεται σε πτήση, το μικρό αεροσκάφος συντρίβεται στα βάθη του καναδικού δάσους, με την ίδια να είναι η μόνη επιζήσασα. Καθώς καλείται να ανταπεξέλθει στις αντίξοες συνθήκες και να επιβιώσει μέχρι κάποιος να τη βρει, ξαναζεί πολλές από τις αναμνήσεις της, βλέπει εικόνες από αγαπημένα -και όχι τόσο- πρόσωπα και ανακαλεί όλες εκείνες τις στιγμές που μπορούν να της δώσουν δύναμη να συνεχίσει, ενώ την ίδια στιγμή καλείται να αντιμετωπίσει και τους δικούς της προσωπικούς δαίμονες και τα τραύματα του παρελθόντος, ώστε να μην χαθεί μέσα στο χάος που επικρατεί γύρω της.

NETFLIX
THE MOST HATED MAN ON THE INTERNET
Ο πιο μισητός άνθρωπος στο Ίντερνετ

To νέο εξαιρετικά ενδιαφέρον και επίκαιρο ντοκιμαντέρ του Netflix, «The most hated man on the Internet», έκανε πρεμιέρα στις 23 Ιουλίου. Στα τρία επεισόδιά του ξεδιπλώνει τον αγώνα μιας μητέρας ενάντια στον... πιο μισητό άνθρωπο στο Ίντερνετ: τον αυτοαποκαλoύμενο «βασιλιά του Revenge Porn» Χάντερ Μουρ, ο οποίος στις αρχές των ‘00s δημιούργησε την πορνογραφική ιστοσελίδα IsAnyoneUp.com όπου, με αντάλλαγμα αδρά χρηματικά ποσά δημοσίευε γυμνές φωτογραφίες ανδρών και κυρίως γυναικών, χωρίς την έγγριση και φυσικά χωρίς τη θέλησή τους, που οι πρώην σύντροφοί τους ήθελαν να εκδικηθούν. Στον αγώνα για τη σύλληψη και καταδίκη του συνέβαλαν οι προσπάθειες μιας μητέρας, της οποίας η κόρη έπεσε θύμα του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση