ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Οι Sussexes δεν είναι πλέον εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας

Αφαιρέθηκαν οι τίτλοι και οι αρμοδιότητές τους

Μετά από μια συζήτηση που είχε ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle με τη βασίλισσα, αφαιρέθηκαν επιτέλους οι βασιλικοί τίτλοι αλλά και οι αρμοδιότητές τους.

Το Buckingham αναφέρει σε μια δήλωσή του ότι η Meghan και ο Harry παραμένουν "πολύ αγαπημένα μέλη της βασιλικής οικογένειας". Το ζευγάρι έκανε τη σχετική ανακοίνωση πως θέλει να παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα τον Ιανουάριο του 2020, εφόσον η Meghan υπέστη πολλές ρατσιστικές και σεξιστικές επιθέσεις από τον βρετανικό τύπο.

"Η βασίλισσα επιβεβαίωσε πώς όταν απομακρυνόμαστε από το έργο της Βασιλικής Οικογένειας, δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε με τις ευθύνες και τα καθήκοντα που συνοδεύουν μία ζωή στην υπηρεσία του δημόσιου συμφέροντος", ανέφερε η ίδια δήλωση του Buckingham. "Ενώ όλοι λυπούνται για την απόφασή τους, ο Δούκας και η Δούκισσα παραμένουν πολύ αγαπημένα μέλη της οικογένειας".

Ένας εκπρόσωπος του ζευγαριού δήλωσε: "Όπως αποδεικνύεται από το έργο τους κατά το παρελθόν έτος, ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex παραμένουν αφοσιωμένοι στο καθήκον και τις υπηρεσίες τους στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο και έχουν προσφέρει τη συνεχή υποστήριξή τους στους οργανισμούς που έχουν εκπροσωπήσει ανεξάρτητα από τον επίσημο ρόλο. Μπορούμε όλοι να ζήσουμε μια ζωή στην οποία προσφέρουμε την υπηρεσία μας. Η υπηρεσία είναι καθολική".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση