ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις για το 2022 στην Κύπρο

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, μάθαμε όσα έχουν αναζητήσει οι Κύπριοι

Δέσποινα Άσπρου

Αν και βρισκόμαστε στις αρχές του 2022, έχει γίνει κατανοητό πως η χρονιά αυτή κάθε άλλο παρά αδιάφορη θα είναι. Με τις εξελίξεις να τρέχουν, ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις των Κυπρίων στις διάφορες διαδικτυακές μηχανές και τα αποτελέσματα, καθώς θεωρούμε πως αποτελούν ένα βασικό στοιχείο που σκιαγραφεί τις ανησυχίες, τις επιθυμίες και τις έννοιες των ανθρώπων στο νησί.

Στις πρώτες θέσεις αναζήτησης, τουλάχιστον για τον μήνα Μάρτιο είναι ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας με αμέσως επόμενη αναζήτηση τον γνωστό πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν. Ανάμεσα στις επόμενες αναζητήσεις των Κύπριων, βρίσκεται ο Ουκρανός ηγέτης Βολοντίμιρ Ζελένσκι, το Cyprus Flight Pass, το Facebook/Instagram shutting down in Europe και βέβαια τα κρούσματα του κορωνοϊού και τα κέντρα δωρεάν rapid test στο νησί.

Παρόλο που απέχουμε μέχρι τα μέσα και ιδίως μέχρι τα τέλη του χρόνου, κάποιες από αυτές τις αναζητήσεις ενδέχεται να πρωτοστατούν όταν πια θα έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για τη χρονιά. Σίγουρα όμως θα αποτελέσουν κομμάτι των πιο δημοφιλών αναζητήσεων καθώς ορισμένα από αυτά τα γεγονότα όχι απλά θα φιγουράρουν στη λίστα αυτή αλλά προφανώς και στην παγκόσμια, σύγχρονη ιστορία.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση