ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Οι κορυφαίες τάσεις του Pinterest για τα Χριστούγεννα του 2017

Μπορεί να απέχουμε μερικές εβδομάδες ακόμη από τα Χριστούγεννα, αλλά οι λάτρεις αυτής της περιόδου έχουν ήδη αρχίσει να οργανώνονται και να σκέφτονται νέες ιδέες για την διακόσμηση του σπιτού τους. Το Pinterest, λοιπόν, που είναι «μέσα σε όλα» αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας μερικές πρωτότυπες τάσεις έτσι ώστε να ξεφύγουμε φέτος από τα καθιερωμένα.

Η κυρίαρχη τάση για το 2017 είναι το glitter, που φέτος κοσμεί από στολίδια και ρούχα μέχρι ευφάνταστα glamorous γλυκά. Ειδικότερα, όσον αφορά στο φαγητό, το Pinterest προτείνει μια σειρά από υγιεινές συνταγές, στις οποίες πρωταγωνιστούν υλικά όπως αμύγδαλα, μαύρη σοκολάτα, μέντα αλλά και διάφορα καρυκεύματα, με την νέα «μόδα» στη μαγειρική να προστάζει εύκολα πιάτα που δεν θέλουν καν παρασκευή σε φούρνο. Η πιο δημοφιλής συνταγή στο σάιτ είναι τα μπισκότα «Andes Mint Cookie».

Στην κατηγορία διακόσμηση, φαίνεται πως οι ανανάδες -μεγάλοι πρωταγωνιστές του καλοκαιριού- συνεχίζουν να είναι τάση, δίνοντας μια πιο τροπική αίσθηση στα Χριστούγεννα αφού πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν να τους στολίσουν αντί για το παραδοσιακό έλατο.

Για όσους πάλι δεν θέλουν τίποτα από τα δύο και έχουν πιο περιορισμένο χώρο, προτείνεται το DIY Washi Tape Christmas Tree -η μεγαλύτερη τάση στο Pinterest- που δεν είναι άλλο από ένα χειροποίητο δέντρο φτιαγμένο σε κάποιον τοίχο με μονωτική ή κάποια παρόμοια ταινία και πάνω του μερικά στολίδια.

Μεγάλη τάση είναι επίσης οι χειροποίητες ταμπελίτσες με glitter και χαρτόνι και κόλλα ή μπαλόνια «ντυμένα» με χρυσόσκονη και κομφετί.

Σε ρούχα και μακιγιάζ η μόδα προστάζει λάμψεις παντού, με το Pinterest να προτείνει φούστες από τούλι συνδυασμένες με λαμπερά σακάκια και blazer με παγέτες, ενώ μεγάλη τάση είναι και οι μεταλλικές μίνι φούστες.

Αυτή είναι λοιπόν η λίστα με τις κορυφαίες τάσεις για τις φετινές γιορτές σε διακόσμηση, φαγητό, ρούχα και μακιγιάζ:

Φαγητό

Εύκολες συνταγές
Μικρά σοκολατάκια
Εναλλακτικά υγιεινά επιδόρπια

Μόδα

Τούλι 
Μεταλιζέ 
Βελούδινα φορέματα

Διακόσμηση

Εναλλακτικό δέντρο, όπως ανανάς ή με αυτοσχέδιο με αυτοκόλλητα στον τοίχο
Κάρτες από γκλίτερ
Μπαλόνια
DIY κατασκευές

Ομορφιά

Αξεσουάρ στα μαλλιά
Χρυσό eyeliner και σκιές
Κόκκινο κραγιόν

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση