ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Οι κίτρινες καρδιές στα παράθυρα της Μεγάλης Βρετανίας

Οι καρδιές αυτές τοποθετούνται στα παράθυρα για ένα πολύ ιδιαίτερο και συγκινητικό λόγο

Τα σπίτια στην Μεγάλη Βρετανία εν μέσω της καραντίνας έχουν γεμίσει με κίτρινες καρδιές.

Οι καρδιές αυτές τοποθετούνται στα παράθυρα για ένα πολύ ιδιαίτερο και συγκινητικό λόγο. Με αυτό τον τρόπο τιμούν τους νεκρούς από κορωνοϊό. 

 

Ο Ντέιβιντ ήταν αυτός που τοποθέτησε πρώτος μια κίτρινη καρδιά στο παράθυρό του για να τιμήσει τον χαμό της συζύγου του και για να καταλάβουν οι γείτονές του τι ακριβώς συνέβαινε όπως δηλώνει η εγγονή του Χάνα Γκόμπερτζ.

«Δυστυχώς η γιαγιά μας πέθανε αφότου κόλλησε κορωνοϊό. Συνομιλώντας με τον παππού μας το τηλέφωνο σήμερα το πρωί, μας είπε ότι ήθελε να καταλάβουν οι άνθρωποι , όχι μόνο τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν πεθάνει λόγω αυτού του ιού, αλλά και το πόσα άτομα έχουν επηρεαστεί λόγω της απώλειας ενός μέλους της οικογένειας ή ενός φίλου».

Ο παππούς της μέσα από αυτό ήθελε να δίξει «πώς η χώρα είναι γεμάτη με άτομα που έχουν χάσει κάποιον και έχουν επηρεαστεί από αυτή την πανδημία».

Από τότε δημιουργήθηκεη σελίδα στο Facebook «Yellow Hearts to Remember- Covid 19» και εκεί δημοσιεύουν γωτογραφίες από τις κίτρινες καρδιές τους ή εικόνες των αγαπημένων τους ατόμων που έφυγαν.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X