ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Οι Καυτές Πιπεριές μαζί με την Καθημερινή

newsroom must

Ο βραβευμένος Κύπριος σεφ Χρίστος Χριστοδούλου, που τα τελευταία χρόνια έγινε ιδιαίτερα αγαπητός μέσα από τις διαφορετικές τηλεοπτικές του εμφανίσεις και εκπομπές, έρχεται στην οικογένεια της Καθημερινής με το περιοδικό Καυτές Πιπεριές. Το νέο βήμα του Χρίστου θα μας φέρει πιο κοντά στην κυπριακή κουζίνα, αφού ο σεφ θα μας φέρει σε επαφή με παραδοσιακές συνταγές μέσα από μια φρέσκια ματιά. Οι εξορμήσεις του Χρίστου Χριστοδούλου σε ολόκληρη την Κύπρο θα μας δώσουν την ευκαιρία να ξαναδούμε τη χώρα μας μέσα από την οπτική των γεύσεων και της μαγειρικής.

Το πρώτο τεύχος
Το πρώτο τεύχος του Καυτές Πιπεριές κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με την εφημερίδα Η Καθημερινή. Ο Χρίστος Χριστοδούλου ετοιμάζει εκλεκτές συνταγές για το πασχαλινό τραπέζι, όπως οβελία, κοκορέτσι και αρνί στο φούρνο, αρνί στο χαρτί, ελληνικά φρυγαδέλια και εδέσματα του Πάσχα, φλαούνες με τυρί και αναρή, τσουρέκι και μαγειρίτσα. Επίσης ο Κύπριος σεφ ετοίμασε ειδικά για τις γιορτινές μέρες τα μεζεδάκια που θα ανοίξουν τα πασχαλινά τραπεζώματα, όπως τσακρίθκια με αυγά, αγρέλια με αυγά, χωστές, σκορδαλιά, ανθοί λαψάνας με αυγά, πάγκαλλοι βραστοί και σαλάτα με τσουνίδα. Ταυτόχρονα, μας προτείνει έξυπνους τρόπους για να εκμεταλλευτούμε ό,τι θα απομείνει από το πασχαλινό τραπέζι - αυγά γεμιστά και στον φούρνο και κρεατόπιττα.

Ένα οδοιπορικό στο Ριζοκάρπασο
Ο Χρίστος Χριστοδούλου βρέθηκε στο κατεχόμενο Ριζοκάρπασο και μαζί με την οικογένεια εγκλωβισμένων Κτωρή ετοίμασαν πιάτα της καρπασίτικης κουζίνας, με κύρια χαρακτηριστικά το ελαιόλαδο, τα φρέσκα υλικά, τα μυρωδικά και τα αρώματα εσπεριδοειδών. Επιπλέον, η κυρία Φλώρα πρότεινε στον Κύπριο σεφ καρπασίτικες συνταγές, όπως συκώτι καουρτιστό, κολοκάσι βραστό με άνηθο, σέλινο, κρεμμυδάκι φρέσκο και κιτρόμηλο, λαψάνες τηγανιά, ορφό στιφάδο και καρπασίτικη σαλάτα με γλιστρίδα, μελιτζάνα και λεμόνι.

Αυτή την Κυριακή, λοιπόν, μην χάσετε το περιοδικό Καυτές Πιπεριές σε νέο, πρακτικότερο μέγεθος. Μαζί με το ολοκληρωμένο πακέτο της Καθημερινής αποκτήστε και τα περιοδικά Beautiful People, KSPORTS και την εφημερίδα των παιδιών «Οι Ερευνητές» με μόνο 3.90 ευρώ.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση