ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Οι Φιλανδοί είναι ο πιο ευτυχισμένος λαός στον κόσμο: Πώς το πετυχαίνουν;

Μάθετε το μυστικό τους.

Για μία ακόμα χρονιά, η Φινλανδία κέρδισε τον τίτλο της πιο ευτυχισμένης χώρας του κόσμου. Όσοι παρακολουθούν τις έρευνες αυτές δεν ένιωσαν καμία έκπληξη: Η Φινλανδία κερδίζει την πρώτη θέση ανελλιπώς από το 2018.

Η μελέτη του ΟΗΕ μετρά παράγοντες όπως τα εισοδήματα, η ψυχική και σωματική υγεία και η γενναιοδωρία της κοινωνίας. Όμως σύμφωνα με την Heli Jimenez, διευθύντρια του κρατικού οργανισμού Business Finland, η ευτυχία των Φιλανδών δεν είναι κάποιο κρατικό μυστικό. «Είναι μία δεξιότητα την οποία μπορεί κάποιος να μάθει», όπως λέει.  

Και για να το αποδείξει, η χώρα χαρίζει σε δέκα τυχερούς την ευκαιρία να ταξιδέψουν δωρεάν στη Φινλανδία για ένα 4ήμερο masterclass στη φιλανδική φιλοσοφία και την ισορροπία στη ζωή.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του κρατικού τουριστικού οργανισμού Visit Finland, που υπόσχεται να βοηθήσει τους ταξιδιώτες να βρουν «τον Φιλανδό μέσα τους».  Η εμπειρία στρέφεται γύρω από τέσσερις τομείς:

–          Φύση και τρόπος ζωής. 

–          Υγεία και ισορροπία.

–          Ντιζάιν και καθημερινότητα.

–          Φαγητό και ευημερία.

«Μία ερώτηση που μας κάνουν συχνά είναι: Πώς είστε τόσο χαρούμενοι; Πιστεύουμε ότι η ευτυχία των Φιλανδών προέρχεται από τη στενή σχέση με τη φύση και τον προσγειωμένο τρόπο ζωής μας», λέει η Jimenez.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Kuru Resort, στην περιοχή Lakeland από τις 12 έως τις 15 Ιουνίου. Το Visit Finland δέχεται αιτήσεις έως τις 2 Απριλίου.

Εάν δεν είστε ανάμεσα στους 10 τυχερούς που θα ταξιδέψουν στην Φινλανδία, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το σεμινάριο για την ευτυχία διαδικτυακά από αυτό το καλοκαίρι.

Πηγή: moneyreview.gr 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση