ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Οι δηλώσεις που εξόργισαν την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Εξοργίστηκε με τη συνέντευξη πρώην συγκρατούμενης της Έφης Κακαράντζουλα

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου υπήρξε ένα από τα πρόσωπα που έδειξαν τόσο στο πανελλήνιο όσο και στο παγκύπριο τη δύναμη ψυχής που μπορεί να διαθέτει ένας άνθρωπος και είναι όντως μια σύγχρονη ηρωίδα των τελευταίων ετών. 

Τις τελευταίες ώρες όμως έδειξε να εξοργίζεται με δηλώσεις και συνέντευξη που παραχώρησε πρώην συγκρατούμενη της Έφης Κακαράντζουλα η οποία μίλησε διαφορετικά για τη δράστιδα της υπόθεσης με το βιτριόλι. 

Συγκεκριμένα, η πρώην συγκρατούμενη της Έφης Κακαράντζουλα μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για τη σχέση που αναπτύχθηκε μεταξύ της ίδιας και της Έφης Κακαράντζουλα και ανέφερε το εξής:

«Γενικά είναι ένας μορφωμένος άνθρωπος ο οποίος έχει ένα επίπεδο και σε καμία των περιπτώσεων αν δεν γνώριζα το περιστατικό δεν θα πίστευα ότι το έχει διαπράξει εκείνη. Είναι επιλεκτική, έχει χιούμορ, φαίνεται ότι είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ερεθίσματα, είναι εύστροφη και σίγουρα αν το μυαλό κολλήσει σε κάτι δε μπορείς να το ελέγξεις. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι ίσως να υπήρχε σοβαρός λόγος γι’ αυτό που έκανε. Πιστεύω ότι έχει μετανιώσει για την πράξη της, επειδή κατέστρεψε εκτός από τη ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου και τη δική της. “Δεν θα το ξαναέκανα” μου είχε πει. Αισθάνεται πολύ άσχημα επειδή έχει φέρει την οικογένειά της σε πολύ δύσκολη θέση. Οι άνθρωποι που τη ξέρουν και είναι φίλοι της την έχουν στηρίξει και δεν την έχουν αφήσει. Αυτό είναι κάτι που μας το αναφέρει πολύ συχνά. Εάν γνώριζε ότι θα περνούσε αυτόν τον Γολγοθά, δεν θα το έκανε».

Στη συνέχεια, φαίνεται πως ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, κύριος Νίκος Αλεξανδρής μίλησε και δήλωσε πως η Ιωάννα Παλιοσπύρου εξοργίστηκε βλέποντας αυτή τη συνέντευξη μιας και μέσω αυτής προσπαθούν να εξωραϊστεί η εικόνα της Έφης Κακαράντζουλα. 

Δείτε τη σχετική συνέντευξη πιο κάτω:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X