ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες και sneakers μαζί με μια oversized τσάντα ώμου
 

Οι διάσημοι Έλληνες σε κατάσταση… lockdown

Δείτε πώς σχολιάζει η ελληνική showbiz την καραντίνα Νο2

Το πρωί της Πέμπτης, 5/11, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας ανακοίνωσε πως από τα ξημερώματα του Σαββάτου 7 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει καθολικό lockdown σε όλη τη χώρα και όπως ήταν αναμενόμενο, οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες.

Ρίχνοντας μια ματιά στις αναρτήσεις που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, είδαμε αρκετά εύστοχα σχόλια και ομολογουμένως εντυπωσιαστήκαμε. Φυσικά, είδαμε και αρκετά αστεία posts που επίσης δεν μπορέσαμε να μην σχολιάσουμε.

Μεταξύ των επώνυμων που εξέφρασαν την αγωνία και έστειλαν το μήνυμα να μείνουμε αισιόδοξοι, ήταν η Δούκισσα Νομικού και η Ελένη Μενεγάκη . Φυσικά αυτοί δεν ήταν οι μόνοι celebs που μπήκαν στον πειρασμό να σχολιάσουν το lockdown.

Η Μάρα Ζαχαρέα, για παράδειγμα, μέσα από το γραφείο της και ενώ προετοιμάζεται για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ανέβασε ένα story στο οποίο μας δείχνει ότι «μετρά αντίστροφα για το νέο lockdown» και η Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτει πως σαν ωραία κοιμωμένη, θέλει να ξυπνήσει όταν όλα θα έχουν τελειώσει. Δείτε στην συνέχεια μερικά posts που εντοπίσαμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση