ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Οι αποκαλύψεις της Jennifer Aniston για την σχέση της με τον Brad Pitt

Όσα είπε η ίδια σε συνέντευξή της.

newsroom must

Είναι ευρέως γνωστό, ότι η σχέση της Jennifer Aniston και του Brad Pitt, είχε τερματιστεί εδώ και χρόνια, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πάψουν να ασχολούνται και τα μέσα μαζί τους, ειδικά όταν η ίδια με κάθε αφορμή που της δίνεται αναφέρεται σε αυτόν.

Συγκεκριμένα η 52χρονη πρωταγωνίστρια, καλεσμένη σε μια διαδικτυακή εκπομπή, είχε κάνει μια ανάγνωση σεναρίου με τον πρώην σύζυγό της, ενώ σε συνέντευξη που έδωσε μετέπειτα στο ‘Howard Stern’, αποκάλυψε ότι δεν ένιωθε καθόλου περίεργα, λέγοντας «Ήταν πολύ διασκεδαστικά. Ο Brad κι εγώ είμαστε φιλαράκια, είμαστε φίλοι».

Ενώ συνέχισε λέγοντας, «"Και μιλάμε και δεν υπάρχει τίποτα περίεργο, εκτός από όλους τους άλλους που ίσως μας έβλεπαν και θέλανε να είναι περίεργο ή υπέθεσαν ότι ήταν. Περάσαμε ωραία και ήταν και για καλό σκοπό» αναφερόμενη στην φιλανθρωπική εκπομπή στην οποία συμμετείχε με τον Brad.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@jenniferaandbradp_)

Να θυμίσουμε ότι οι δύο ήταν παντρεμένοι από το 2000 μέχρι το 2005, και μετά το διαζύγιό τους παρέμειναν δύο καλοί φίλοι, με τον ίδιο να βρίσκεται καλεσμένος σε πολλά από τα πάρτι της Aniston.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση