ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Melania - Donald Trump: Οι αποκαλύψεις που αναστατώνουν

Tα κρεβάτια, οι ενδυματολογικές επιλογές της Melania, το πρόβλημα υγείας, κλεισμένα σε ένα βιβλίο.

Η Μelania Trump εκφράζει τις απόψεις μέσω των ενδυματολογικών της επιλογών, δεν διατηρεί καλές σχέσεις με την Ivanka και το δωμάτιό της είναι σε διαφορετικό όροφο του Λευκού Οίκου από αυτόν του συζύγου της Donald. Αυτές οι πληροφορίες, σύμφωνα με νέα -μη εγκεκριμένη βιογραφία- της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ.

Τη βιογραφία της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, έγραψε η Kate Bennett δημοσιογράφος του CNN και κυκλοφόρησε στις 3 Δεκεμβρίου και ήδη έχει προκαλέσει αντιδράσεις και αμηχανία στην Washington.

«H Μelania είναι πολύ πιο ισχυρή και έχει μεγαλύτερη επιρροή στον σύζυγό της» με βάση όσα πιστεύει η κοινή γνώμη, ανέφερε η Bennett μεταξύ άλλων στο βιβλίο της. Η Πρώτη Κυρία επηρεάζει συχνά τις αποφάσεις του Αμερικανού προέδρου, τόσο όσες αφορούν την πολιτική, αλλά και όσες αφορούν το προσωπικό του.



Στο βιβλίο επιβεβαιώνεται ο ρόλος της Melania όσον αφορά στην αποπομπή μιας υπεύθυνης ασφαλείας του Λευκού Οίκου, της Μάιρα Ρίκαρντελ. Η Μελάνια ήθελε την αποπομπή της και όταν ο σύζυγός της καθυστέρησε να δράσει εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι η «Ρίκαρντελ δεν αξίζει πλέον την τιμή να υπηρετεί σε αυτό τον Λευκό Οίκο». Την επομένη απολύθηκε.

Ξεχωριστά δωμάτια
Αν και η προεδρική σουίτα βρίσκεται στον πρώτο όροφο του Λευκού Οίκου, η Μelania έχει τη δική της στον δεύτερο όροφο -στην οποία πριν από αυτήν έμενε η μητέρα της Michelle Obama και είχε δημιουργήσει μια αίθουσα γυμναστικής. Έτσι πολύ απλά στο βιβλίο επιβεβαιώνεται ότι ο Donald και η Melania δεν κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο.

Τα μηνύματα των ενδυματολογικών της προτιμήσεων
Σύμφωνα με την Kate Bennett, η Μελάνια εκφράζεται μέσω των ρούχων που επιλέγει να φορέσει, και εδώ ερχόμαστε να θυμηθούμε την εμφάνισή της τον Ιούνιο του 2018 όπου κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στα μεξικανικά σύνορα επέλεξε να χακί σακάκι στο οποίο ήταν γραμμένο το σύνθημα "I really don’t care, do U?". Αρκετά ήταν τα σχόλια γι' αυτή της την εμφάνιση με αρκετούς να "έτρεξαν" να κατακρίνουν πιστεύοντας πως ήταν ένα μήνυμα αδιαφορίας προς τις οικογένειες των παράτυπων μεταναστών που κρατούνται στα αμερικανικά σύνορα, με τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης να επικρίνουν την Μελάνια Τρμαπ για την επιλογή της.

Η Bennett στο βιβλίο της αναφέρει ότι το μήνυμα του σακακιού απευθυνόταν στην κόρη του Trump αλλά και στενή σύμβουλο του, Ivanka , την οποία συχνά η Μelania, κατηγορεί ότι θέλει να αναλάβει τον ρόλο της πρώτης κυρίας.

Σε άλλες εμφανίσεις της η Πρώτη Κυρία επιλέγει να φοράει ταγέρ και παντελόνια όταν είναι θυμωμένη με τον σύζυγό της, καθώς στον ίδιο αρέσουν «οι γυναίκες που φορούν στενές, κοντές και σέξι φούστες».

Το πρόβλημα υγείας
Η Melania πριν από δυο χρόνια, "απουσίαζε" από τα καθήκοντά της για περίπου 25 ημέρες και αυτό οφειλόταν σε ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τα νεφρά της, το οποίο ήταν πολύ πιο σοβαρό από όσο είχε αφήσει να εννοηθεί ο Λευκός Οίκος σε σχετική του ανακοίνωση.

Αντιδράσεις στην Washington
Η «μη εγκεκριμένη» βιογραφία της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ δεν περιλαμβάνει σχόλια της Μελάνια ενώ το γραφείο Τύπου του Λευκού Οίκου έστειλε ανακοίνωση στη βρετανική εφημερίδα The Guardian, στην οποία αναφέρει ότι «η κυρία Trump έχει εκπλαγεί από τις αναφορές της Bennett. Το γραφείο μας συνεργάστηκε με την Kate για το βιβλίο της και πίστευε ότι θα κάνει μια ειλικρινή δουλειά. Δυστυχώς περιλαμβάνει πολλές ψευδείς λεπτομέρειες και απόψεις».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS