ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Οδού: Έτσι «έσβησαν» στις φλόγες οι τέσσερις εργάτες

Τα τέσσερα άτομα βγήκαν από το φορτηγάκι και προσπάθησαν να διαφύγουν, χωρίς όμως να τα καταφέρουν και απανθρακώθηκαν

Μη αναγνωρίσιμη είναι η κατάσταση των τεσσάρων εργατών από την Αίγυπτο οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους από τη φωτιά που ξέσπασε χθες το απόγευμα στην ορεινή Λάρνακας.

Οι εργάτες αγνοούνταν από χθες το απόγευμα και εντοπίστηκαν σήμερα το πρωί λίγα μέτρα από το φορτηγάκι με το οποίο προσπαθούσαν να διαφύγουν από την πύρινη λαίλαπα.

Σύμφωνα με τον Κοινοτάρχη Οδούς Μενέλαο Φιλίππου οι τέσσερις αλλοδαποί, ηλικίας από 25 μέχρι 30 ετών, ήταν εποχιακοί εργάτες στον ίδιο εργοδότη και εργάζονταν σε θερμοκήπιο ντοματών στην Οδού.

Πρόσθεσε πως όταν λήφθηκε απόφαση για εκκένωση της Οδού οι κάτοικοι κλήθηκαν να μεταβούν στην Πλατεία, αλλά φαίνεται ότι οι τέσσερις αλλοδαποί που βρίσκονταν σε αγροτική περιοχή, δεν κατάφεραν να μεταβούν στο συγκεκριμένο σημείο.

Οι τέσσερις προσπάθησαν να φύγουν από τη Κοινότητα με ένα φορτηγάκι και κατευθύνονταν πάνω από τη βουνοπλαγιά, αφού οι φλόγες ήταν κάτω από το βουνό προς τα πάνω, ωστόσο πιθανόν λόγω του πυκνού καπνού από φωτιά, δημιουργήθηκε σύγχυση με αποτέλεσμα το φορτηγάκι να ανατραπεί.

Τα τέσσερα άτομα βγήκαν από το φορτηγάκι και προσπάθησαν να διαφύγουν, χωρίς όμως να τα καταφέρουν και απανθρακώθηκαν. Ο τελευταίος εργάτης εντοπίστηκε περίπου 300 μέτρα από το όχημα, κάτι που αποδεικνύει πως προσπάθησε να διαφύγει αλλά τελικά δεν έγινε κατορθωτό.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με την Αστυνομία στη σκηνή βρέθηκαν αμέσως μετά τον εντοπισμό των τεσσάρων εργατών, οι Ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου και διενεργούν αυτοψία, ενώ στη περιοχή βρίσκεται και ο Υπουργός Υγείας.

Ωστόσο τα ακριβή αίτια θανάτου των τεσσάρων εργατών θα εξακριβωθούν κατά τη διάρκεια της νενομισμένης νεκροτομής που αναμένεται να διενεργηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Την ίδια ώρα μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας άρχισαν να λαμβάνουν καταθέσεις προκειμένου να συλλέξουν πληροφορίες για το τραγικό συμβάν, αλλά και να εξακριβωθεί η ταυτότητα των νεκρών ώστε να ενημερωθούν οι οικογένειες τους.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση