ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Ο Trump μιλά ανοιχτά για την υγεία του

Απαντά στις φήμες για την υγεία του και μοιράζεται τον λόγο για τον οποίο περπατούσε περίεργα τις προάλλες

Ριάνα Στυλιανού

Ανησυχία για την υγεία του προέδρου της Αμερικής, Donald Trump, έχει δημιουργηθεί μετά την τελευταία του εμφάνιση σε τελετή αποφοίτησης της στρατιωτικής ακαδημίας των ΗΠΑ. 

Ο τρόπος που περπατούσε προκάλεσε έντονα σχόλια και όλοι είναι πεπεισμένοι πλέον ότι κάτι μας κρύβει. 

Σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο φαίνεται να περπατάει πολύ περίεργα ενώ ιδιαίτερα σχολιάστηκε το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, προσπαθεί να πει νερό αλλά δεν μπορεί να φέρει το χέρι του στο στόμα έτσι το σπρώχνει με το άλλο του το χέρι. 

O Trump, σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, ήρθε αντιμέτωπος με ερωτήσεις σχετικά με την υγεία του και φήμες που τον ήθελαν να πάσχει από Πάρκινσον. Ο πρόεδρος όμως απαντά και διαψεύδει κάθε φήμη λέγοντας πως ο τρόπος με τον οποίο περπατούσε τις προάλλες, αιτία ήταν τα… παπούτσια του. 

"Ήμουν εκεί για ώρες. Και τι εισπράττω γι' αυτό; Όλοι επικεντρώθηκαν για τον τρόπο με τον οποίο περπάτησα στη ράμπα. Έχω Πάρκινσον; Δεν το πιστεύω" δήλωσε χαρακτηριστικά. Ο ίδιος ισχυρίστηκε μάλιστα πως φορούσε τα ίδια παπούτσια κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του λέγοντας στον δημοσιογράφο "μπορώ να στα δείξω αν θέλεις".

Η Bandy Xenobia Lee ψυχίατρος του πανεπιστημίου του Yale σχολιάζοντας το γεγονός είχε δηλώσει ότι "πρόκειται για μία ανησυχητική, μόνιμη νευρολογική ένδειξη που απαιτεί εξέταση στον εγκέφαλο, καθώς και διερεύνηση άλλων συμπτωμάτων". 

Παρόλα αυτά, φαίνεται πως ήταν πολλοί αυτοί που παρατράβηξαν το γεγονός του ότι ο Donald Trump περπατούσε περίεργα… ή απλούστατα, ο πρόεδρος δεν λέει όλη αλήθεια. Μήπως μας κρύβει κάτι ο Λευκός Οίκος; 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση