ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ο Trump ίσως αποκάλυψε την κατάσταση υγείας του Johnson

Ο Trump χαρακτήρισε τον Johnson ως ένα πολύ καλό του φίλο και φίλο του έθνους.

O Πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, στέκεται στο πλευρό του Boris Johnson στις δύσκολες στιγμές που περνάει παλεύοντας τον κορωνοϊό.
Ο Trump χαρακτήρισε τον Johnson ως ένα πολύ καλό του φίλο και φίλο του έθνους. Όπως δήλωσε «Οι Αμερικανοί προσεύχονται για την γρήγορη ανάρρωση του» κάτι που μας έκανε να ανησυχήσουμε για το αν γνωρίζει κάτι περισσότερο για την υγεία του που η κυβέρνηση κρύβει.

Εντωμεταξύ τραγική φιγούρα στην όλη κατάσταση είναι η έγκυος σύντροφος του Johnson

H βιογράφος του Boris Johnson δήλωσε στο Sky News ότι «Δεν μπορείς καν να συνοδεύσεις τους αγαπημένους σου στο νοσοκομείο. Μόνο να φανταστώ μπορώ την αγωνία της συντρόφου του Boris, Carrie Symonds η οποία όπως γνωρίζουμε είναι έγκυος και αναμένεται να γεννήσει το καλοκαίρι. Είναι ένας εφιάλτης και για την χώρα.»

Η Symonds βρίσκεται σε καραντίνα αφού παρουσίασε συμπτώματα κορωνοϊού ενώ λίγες μέρες πριν έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter «Δεν χρειάστηκε να κάνω το τεστ και μετά από 7 μέρες ξεκούρασης νιώθω δυνατή. Το να είσαι έγκυος και να έχεις τον ιό σε ανησυχεί. Σε άλλες εγκύους γυναίκες παρακαλώ διαβάζεται και ακολουθείτε τις πιο ανανεωμένες οδηγίες τις οποίες προσωπικά βρίσκω πολύ καθησυχαστικές»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS