ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Ο Trump εξηγεί γιατί ίσως η Kamala δεν έχει το δικαίωμα να είναι υποψήφια για την αντιπροεδρία

«Άκουσα σήμερα ότι δεν πληροί τις νόμιμες προϋποθέσεις για να γίνει αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»

O Joe Biden έχει το προβάδισμα στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου και ιδιαίτερα μετά ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Kamala Harris για την αντιπροεδρία των ΗΠΑ δέχεται όλο και περισσότερη στήριξη.

Φυσικά οι Ρεπουμπλικάνοι και ο πρόεδρος Trump δεν θα μπορούσαν να το αφήσουν να περάσει έτσι. Όπως είχε δηλώσει και παλαιότερα ότι ο Obama δεν ήταν Αμερικάνος επειδή δεν είχε γεννηθεί στις ΗΠΑ, το ίδιο φαίνεται να έκανε και για την Kamala Harris η οποία υποστηρίζει ότι δεν έχει το δικαίωμα να είναι υποψήφια για την αντιπροεδρία. Ο λόγος και πάλι ο ίδιος, ότι δεν έχει γεννηθεί στην Αμερική.

Εννοείται ότι η Kamala γεννήθηκε στο Οκλαντ της Καλιφόρνιας το 1964, η μητέρα της ήταν Ινδή και ο πατέρας της Τζαμαϊκανός. Όταν ρωτήθηκε πριν από μερικές ημέρες από δημοσιογράφο για αυτή την θεωρεία ο ίδιος απάντησε

«Άκουσα σήμερα ότι δεν πληροί τις νόμιμες προϋποθέσεις για να γίνει αντιπρόεδρος των ΗΠΑ. Και, εξάλλου, ο δικηγόρος που το έγραψε αυτό είναι ένας δικηγόρος πολύ ικανός, πολύ ταλαντούχος. Δεν γνωρίζω αν όλα αυτά είναι ακριβή. Θα πίστευα ότι οι Δημοκρατικοί το είχαν επαληθεύσει πριν την επιλέξουν ως υποψήφια αντιπρόεδρο. Όμως, είναι πολύ σοβαρό».

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο άρθρο το οποίο δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Newsweek από σύμβουλό του στην προεκλογική του εκστρατεία μια ημέρα πριν την ανακοίνωση του Biden για την Kamala.

Στις δηλώσεις του αναφέρει ότι δεν πληροί τις νόμιμες προϋποθέσεις επειδή δεν γεννήθηκε στην χώρα με τους δημοσιογράφους να το διορθώνουν τονίζοντας ότι «Όχι γεννήθηκε σε αυτή την χωρά όμως οι ισχυρισμοί λένε ότι οι γονείς της δεν είχαν αποκτήσει καθεστώς μόνιμου κατοίκου.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση