ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Ο Shawn Mendes και ο Justin Bieber ενώνουν τις φωνές τους στο «Monster»

Το σινγκλ θα περιλαμβάνεται στον επερχόμενο, τέταρτο άλμπουμ του Shawn Mendes «Wonder».

Ο Shawn Mendes και ο Justin Bieber , Καναδοί super star της ποπ συνεργάζονται σε ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Monster» που κυκλοφορεί την Παρασκευή. 

Το σινγκλ θα περιλαμβάνεται στον επερχόμενο, τέταρτο άλμπουμ του Shawn Mendes «Wonder».
Ο Shawn Mendes ανακοίνωσε την κυκλοφορία της συνεργασίας του με τον Justin Bieber με ανάρτηση στο Twitter και με ένα μικρής διάρκειας βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται ένα αυτοκίνητο να κινείται νύχτα και να αποκαλύπτονται η ημερομηνία, 20 Νοεμβρίου και ο τίτλος του τραγουδιού. Το ίδιο βίντεο δημοσίευσε και ο Justin Bieber. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ, στις αρχές Οκτωβρίου, ο Mendes δεν απέκλεισε επικείμενη συνεργασία κατά τη διάρκεια συνέντευξης στη ραδιοφωνική εκπομπή Capital Breakfast with Roman Kemp. «Προσπαθείς να με πείσεις να επιβεβαιώσω συνεργασία με τον Bieber;» ρώτησε ο 22χρονος Mendes τον παρουσιαστή. «Αν απέρριπτα συνεργασία, θα ήταν παράλογο, με δεδομένο ότι ήταν ένας από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες από τότε που ήμουν 9 χρόνων» είπε για τον 26χρονο Bieber.

Το άλμπουμ του Shawn θα κυκλοφορήσει στις 4 Δεκεμβρίου. Όπως δήλωσε στο The Tonight Show με τον Jimmy Fallon ο Καναδός τραγουδιστής, είχε την πλήρη στήριξη της συντρόφου του, τραγουδίστριας, Camila Cabello στη δημιουργία του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση