ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ο Robbie Williams στην Ελλάδα για μια μοναδική συναυλία!

Ladies and Gentlemen let Mister Robbie Williams entertain you tonight! Είναι αλήθεια! Ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της σύγχρονης μουσικής προσγειώνεται στη σκηνή του TerraVibe Park στην παρθενική του εμφάνιση στη χώρα μας και υπόσχεται να δώσει ένα φοβερό show στα πλαίσια του Rockwave Festival που φέτος κλείνει τα 20 του χρόνια. Σάββατο 20 Ιουνίου στο TerraVibe Park ο Robbie Williams.

O Robbie Williams έχει πουλήσει πάνω από 70 εκατομμύρια δίσκους στην σόλο καριέρα του και έχει κερδίσει τα περισσότερα Brit Awards από οποιονδήποτε άλλο καλλιτέχνη στην ιστορία, μετρώντας ήδη 17.

Έξι από τους δίσκους του φιγουράρουν στη λίστα με τα πιο δημοφιλή άλμπουμ του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ κρατά το ρεκόρ με τα περισσότερα εισιτήρια που έχουν πωληθεί σε μια μέρα: 1,6 εκατομμύρια το 2006. Αυτή η επιτυχία του σε συνδυασμό με τις συναυλίες που έδωσε το 2003 στο Knebworth και συγκέντρωσαν 375.000 κόσμου επιβεβαιώνουν το status του σαν ένας από τους πιο σπουδαίους performer της μουσικής ιστορίας.

Εμπνευσμένος frontman, performer, rock, pop, swing, entertainer (απόδειξη ο τελευταίος του δίσκος Swings Both Ways που σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση των charts σε δεκάδες χώρες), star ο Robbie Williams ανήκει στην πολύ μικρή λίστα των μεγαλύτερων καλλιτεχνών του «μουσικού σήμερα»! Τα τραγούδια του δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις: «Feel», «Angels», «Come Undone», «Let Me Entertain You», «Μe And My Monkey», «She's The One» είναι μόνο μερικά από αυτά που έχουν τραγουδήσει εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως με τον Robbie να δίνει το έναυσμα.

Τιμές εισιτηρίων:

Τα πρώτα εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 48 ευρώ.
Μετά την εξάντληση τους η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου θα διαμορφωθεί στα 54 ευρώ.
Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου θα διαμορφωθεί στα 60 ευρώ.

Τα εισιτήρια (Pitch A) κοστίζουν 80 ευρώ

Τα VIP εισιτήρια κοστίζουν 98 ευρώ

Η προπώληση αρχίζει την Τρίτη 16 Δεκέμβριου 2014

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X