ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ο πρώτος άνθρωπος που εμβολιάστηκε στην Κύπρο

Όλα όσα ανέφερε ο ο Δρ. Αναστάσιος Τσιφτσής

Στις 8.45 το πρωί στη Λεμεσό, άρχισαν οι εμβολιασμοί κατά του Covid-19 με την πρώτη παρτίδα των εμβολίων των Pfizer/BioNTech, που έφτασαν το Σάββατο στην Κύπρο. Πρώτος εμβολιάστηκε στη στέγη ηλικιωμένων «Παναγία» ο Δρ. Αναστάσιος Τσιφτσής, ιδιώτης γιατρός στον οίκο ευγηρίας. Έκανε λόγο για την αρχή του τέλους της πανδημίας και κάλεσε τους πολίτες να εμπιστευτούν την ιατρική και να εμβολιαστούν.

«Νιώθω πολύ χαρούμενος, νιώθω αισιόδοξος. Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί την αρχή του τέλους της πανδημίας. Εμπιστεύομαι την επιστήμη, την ιατρική και αυτός ήταν ο λόγος που με ώθησε να κάνω το εμβόλιο σήμερα» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δρ. Τσιφτσής.

«Θέλω να πω σε όλους μας τους συμπολίτες που έχουν τις αμφιβολίες τους, ότι το εμβόλιο είναι απολύτως ασφαλές, συμμετείχαν δεκάδες άνθρωποι στις κλινικές έρευνες, τα αποτελέσματα έχουν δημοσιευθεί και όλοι συνηγορούμε στο ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές. Και ελπίζω οι συμπολίτες μας να ακούσουν την έκκληση της ιατρικής κοινότητας να εμβολιαστούν, ώστε να βοηθήσουμε να τελειώσει η πανδημία μία ώρα γρηγορότερα» είπε.

Σε δηλώσεις του ο ιδιοκτήτης της στέγης ηλικιωμένων «Παναγία» Σταύρος Μηνά, ανέφερε ότι θα εμβολιαστούν 45 άτομα. Εξέφρασε τη χαρά του που έχουν ξεκινήσει οι εμβολιασμοί. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ξεκίνησαν τα εμβόλια μήπως και καταφέρουμε και σταματήσουμε την πανδημία». Ευχαρίστησε επίσης το προσωπικό και τους συγγενείς των ενοίκων καθώς, όπως είπε, τους συμπαραστάθηκαν «στη δοκιμασία που περάσαμε και μας έπαιρναν τηλέφωνο και μας ρωτούσαν αν θέλαμε κάποια βοήθεια να έρθουν να μας βοηθήσουν. Αυτό ήταν κάτι πάρα πολύ συγκινητικό».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X