ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton έκαναν βίντεο τις Πασχαλινές τους ευχές

Ανέβηκε στον λογαριασμό τους στο Instagram.

newsroom must

Δυστυχώς όπως όλα δείχνουν για ακόμη μια φορά εκατομμύρια οικογένειες ανά τον κόσμο θα γιορτάσουν και φέτος το Πάσχα τους χωριστά. Σε «τίποτα» δεν διαφέρει σε αυτό η βασιλική οικογένεια αφού την Κυριακή (04/04/21) ο πρίγκιπας William και η Δούκισσα του Cambridge Kate Middleton γιόρτασαν το Πάσχα των Καθολικών μόνοι με τα παιδιά τους.

Το βασιλικό ζεύγος ωστόσο, για να ευχηθεί στον λαό της Αγγλίας αλλά και σε όσους γιορτάζουν το Καθολικό Πάσχα μετέφερε τις ευχές του μέσα από τον κοινό λογαριασμό τους στο Instagram. Ανέβασαν λοιπόν ένα βίντεο που απεικονίζει ένα Πασχαλινό αυγό να «σπάει» και να «ξανακολάει» με την λεζάντα «Σας ευχόμαστε ένα ασφαλές και χαρούμενο Πάσχα»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το ζευγάρι έπαιξε μαζί με τα παιδιά του (George, Charlotte, Louis) το παραδοσιακό παιχνίδι «κυνήγι πασχαλινών αυγών». Ακόμη ένα αστείο γεγονός είναι ότι τον ίδιο καιρό την περσινή χρονιά ο William και η Kate σε μια βιντεοκλήση μιλώντας σε μαθητές ενός σχολείου της βόρειας Αγγλίας αποκάλυψαν ότι το Πάσχα τρώνε αρκετά γλυκά ενώ και η Kate είχε επιβεβαιώσει ότι τα περισσότερα τα τρώει ο δούκας του Cambridge.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση